Obratite pažnju dok je vreme

7 glupih grešaka zbog kojih muškarac zauvek izgubi ženu: Poslednja će vas zauvek rastaviti!

Svaka žena ovo primećuje, koliko god vi mislili da ste dobri u skrivanju

Ljubav i zavođenje
Autor:
7 glupih grešaka zbog kojih muškarac zauvek izgubi ženu: Poslednja će vas zauvek rastaviti!
Foto: Shutterstock

Svi greše - i to je sasvim u redu. Ali ima grešaka koje traju čitav život, a mi ih ponavljamo i ponavljamo i ponavljamo sve vreme, ne sluteći posledice.

To najčešće radimo nesvesno, ali vreme je da se probudimo i prestanemo da pravimo greške u vezama koje bi mogle vremenom da nas koštaju samoće.

Zbog ovih 7 glupih grešaka muškarac izgubi ženu:

1. Neprivlačnost

Ne vidite ništa loše u tome da budete neobrijani, gojazni, mislite da možete da preskačete pranje zuba, da žena ne primećuje da ste letargični i da se ne trudite ni oko čega... Velika greška! Žena želi pored sebe da vidi ne samo snažnog, već i urednog muškarca.

2. Neobraćanje pažnje na izgled žene

Pokušava da izgleda sjajno za vas, pa je pažljivo pogledajte, menja frizuru, boju kose, kupuje novu odeću, a vi gledate kroz nju i ne primećujete ništa. Za ženu je ovo isto kao i da sami nešto lepo uradite, ali ona to ne primećuje. Da li shvatate?

3. Mladi starac

Ako postojite samo kao posao-kuća-kuća-posao, onda vaša žena u vama ne vidi potencijal. A čovek bez potencijala je starac. I koliko imate godina?

4. Laskanje

Ako vaša žena počne da se goji, a vi kažete da vam se sviđa, kako je ne biste uvredili, s vremenom ćete se kajati zbog svojih reči. I ubiti lepotu svoje žene. Zato budite okrutni, ali iskreni.

5. Ne interesuje vas dalji lični razvoj

Veoma važno pravilo - vi se razvijate - i ona se razvija. Ako želite da se ona razvije, počnite da se razvijate sami. Čim prestanete da se razvijate, ona vas odmah prati! Ako želite da prestane da puši, prvo prestanite sami. Ako želite da nauči neke manire, prvo ih naučite sami. Žena uvek prati muškarca i sve zavisi od toga kojim putem se odlučite.

6. Ne interesuje vas njeno mišljenje

Ako muškarac ne pita svoju ženu za savet, onda gubi njenu podršku. Nije potrebno uključiti ženu u sve muške poslove, ali važno je razgovarati o svemu, pitati za njeno mišljenje. I za nju pre svega.

7. U prirodi žena bira muškarca, a ne obrnuto

Odabrala te je, verovala ti je, potpuno ti se daje, toleriše, oprašta ti grehe, voli te, brine i pokušava sve za tebe. Zaboraviti na to je zločin i najsmrtonosnija greška u vezi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs