Ne prestaje da pravi skandale

IMA ŽENU I 4 SINA, ZAKLEO SE DA JE VIŠE NEĆE VARATI: Završio u hotelu s tri devojke, ludo veče okončala policija!

Ne može da se smiri

Ljubav i zavođenje
Autor:
IMA ŽENU I 4 SINA, ZAKLEO SE DA JE VIŠE NEĆE VARATI: Završio u hotelu s tri devojke, ludo veče okončala policija!
Foto: Profimedia

Penzionisani britanski fudbaler Vejn Runi (35) sa srednjoškolskom ljubavi Colin Runi (35) u braku je od 2008. godine. Roditelji su četvorice sinova, Kaija (11), Kleja (8), Kita (5) i Kasa (2).

Za 13 godina braka Vejn je suprugu prevario nekoliko puta. Ona je pretila da će ga ostaviti i iseljavala se iz kuće, ali naposletku su ipak ostali zajedno.

Činilo se kako se Runi u poslednje vreme smirio, ali nedavno su britanski mediji preneli vest da je ponovo prevario suprugu.

Ovoga puta, zabavljao se sa influencerkom Tajler Rajan (21) i njene dve prijateljice. Nakon što su se ljubili u jednom noćnom klubu, fudbaler je s prijateljicama završio u hotelu.

Burni izlazak ubrzo je okončala policija koja je došla na Vejnov poziv. Naime, devojke su snimale izlazak i objavile video na društvenim mrežama, a na jednom snimku Runi leži na podu hotelske sobe. Fudbaler je posumnjao da ga iskorišćavaju za promociju i da je u pitanju nameštaljka.

Kasnije se saznalo da je do izlaska došlo spontano - jedna od devojaka slavila je rođendan u istom klubu u kojim se zabavljao Runi, a on ih je pozvao da mu se pridruže.

Roditelji devojaka javno su se oglasili i izvinili se fudbaleru zbog neprijatnosti i ponašanja svojih ćerki.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs