AGENT 007 POVREĐEN

Prokletstvo Džejmsa Bonda: Evo šta se dogodilo glavnom glumcu Danijelu Krejgu!

"Bond 25", privremeni naslov novog filma sage o tajnom agentu, bio je u centru pažnje od samog početka.

Vip priča
Autor:
Prokletstvo Džejmsa Bonda: Evo šta se dogodilo glavnom glumcu Danijelu Krejgu!
Foto: AP / Matt Crossick

Čini se da je neko urekao novi film iz sage Džejmsa Bonda. Nakon što je Deni Bojl odlučio da napusti mesto reditelja, pa je protagonista Danijel Krejg, objavio da je to njegovo poslednje pojavljivanje u ulozi tajnog agenta 007, a sada je snimanje filma pauzirano i to opet zbog Danijela Krejga.

Glumac je povređen na setu i snimanje je moralo biti odloženo. Prema nekim britanskim medijima, kao što su Daily Mail ili The Sun, 51-godišnji glumac je uganuo gležanj tokom snimanje jedne od scena prošlog vikenda i za sada je snimanje otkazano.

"Trčao je, okliznuo i pao. Bio je u velikim bolovima i žalio se na nožni zglob", kaže izvor za The Sun. Nije prvi put da je Krejg povređen zbog akcionih scena u ovim filmovima. Tokom 2015. godine, britanski glumac je morao da se podvrgne operaciji kolena nakon što je pretreo nekoliko povreda.

Krejg je povredio koleno kada je snimao akcionu scenu u austrijskim Alpima, a povreda se pogoršala kada je mesec dana kasnije snimao pucnjavu u studiju Pinewood, odmah izvan Londona.

"Bond 25", privremeni naslov novog filma sage, bio je u centru pažnje od samog početka. U avgustu prošle godine, filmski reditelj i dobitnik Oskara, Deni Bojl odlučio je da napusti film zbog "kreativnih razlika" sa svojim producentima.

Danijel Krejg pre 20 godina: Ovu fotografiju bi najradije uništio! (FOTO)

foto: Profimedia

Konačno, snimanje filma, koje je zakazano za objavljivanje u novembru ove godine, započelo je prošlog meseca, četiri godine nakon objavljivanja prethodnog Bond filma pod nazivom "Spectre".

Glumci, na čelu sa Krejgom, Naomi Haris i špansko-kubanskom glumicom Anom de Armas, predstavljeni su na Jamajci prošlog aprila, a sada se vratili u Evropu i pridružili se glumcima Ramiju Maleku, Rejfu Fajnsu i drugima.

Stil.kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs