LJUBAV

UBEDLJIVO NAJLUĐA LJUBAVNA PRIČA: Glumica prevarila muža sa 17 godina mlađim, pa svo troje živeli pod istim krovom! FOTO

Ova ljubavna priča šokirala je i Holivud

Ljubav
Autor:
UBEDLJIVO NAJLUĐA LJUBAVNA PRIČA: Glumica prevarila muža sa 17 godina mlađim, pa svo troje živeli pod istim krovom! FOTO
Foto: Profimedia

Holivudska glumica Tilda Svinton uživa ovih dana u Veneciji gde eje doputovala sa svojim 17 godina mlađim dečkom Sandrom Kopom, a njihov dolazak tamošnjim paparazzima nije mogao da promakne.

61-godišnja Tilda i 44-godišnji Sandro snimljeni su u jednom od popularnih restorana za vreme ručka.

A sam početak njihove ljubavi bio je, u najmanju ruku, neobičan:

Par se upoznao 2004. godine na snimanju filma "Hronike iz Narnije: Lav, veštica i ormar" i ubrzo su započeli vezu, iako je ona u to vreme živela s 21 godinu starijim nevenčanim suprugom, škotskim slikarom i dramskim piscem Džonom Birneom.

Tilda Svinton
foto: Profimedia

Naime, prema pisanju stranih medija, glumica je rekla nevenčanom suprugu da se zaljubila, no on je ipak odlučio da ostane da živi u zajedničkom domu kako bi zajedno odgajali njihove blizance, ćerku Honor i sina Havijera, koji su tada imali 16 godina.

Nekoliko godina kasnije kada su im deca porasla i krenula majčinim stopama, Džon se odselio od Tilde. Glumica je kasnije komentarisala kako njen život sa bivšim i sadašnjim ljubavnikom nije nimalo bio čudan. Ističe i da je još uvek u prijateljskim odnosima s Birneom, s kojim je bila u vezi od 1989., te da on redovno posećuje njihov dom.

Tilda Svinton
foto: Profimedia

"Sve je to prilično dosadno. Otac moje dece i ja smo vrlo dobri prijatelji, a ja sam sada u srećnoj vezi sa drugim. I svi smo prijatelji. Život ne mora biti komplikovan. Moramo biti saosećajni i ne kriviti sebe kada se stvari zakomplikuju", izjavila je Tilda jednom prilikom.

Tilda Svinton, Sandro Kop
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs