POGLEDAJTE

NAKON GUBITKA BEBE BILA NA IVICI ŽIVOTA: Ovo je supruga Vanje Bulića sa kojom deli dobro i zlo već pola veka! (FOTO)

Njihova ljubav bila je jača od svega

Ljubav i zavođenje
Autor:
NAKON GUBITKA BEBE BILA NA IVICI ŽIVOTA: Ovo je supruga Vanje Bulića sa kojom deli dobro i zlo već pola veka! (FOTO)
Foto: ATA Images

Vanja Bulić iza sebe ima dugogodišnju karijeru tokom koje je bio novinar, glavni urednik mnogih novina, urednik zabavnih TV programa, koscenarista filmova, autor romana...

A kroz ceo život ga je pratila supruga Slađana koju je upoznao na nesvakidašnji način.

Suprugu Slađanu, Vanja je, kako kaže, primetio kada se na jednoj svadbi našao kao gost:

- Na stolu su igrale dve devojke, jednu sam zapazio jer je toliko dobro igrala, nijednom nije stala u tanjir, nije slomila nijednu čašu, odmah sam znao da će biti dobra domaćica - rekao je svojevremeno za "Puls" i nastavio da priča svoju neobičnu ljubavnu priču:

- Obe su bile Slađane, ja sam zapisao telefone i zvao. Jedna nije izašla, druga jeste. To je sada moja supruga. Zabavljali smo se dve i po godine, onda sam otišao u vojsku. Prve pare poslala mi je na mesec dana pred izlazak iz vojske. Kupila mi je farmerke i košulju, u strahu da ne izađem u vojničkom odelu. Izađem, a ona meni: "Šta ti misliš, dokle ćemo mi da se zabavljamo?". Navalili njeni da ću da pobegnem, devojka za udaju, 26 godina, ja 28. A i bulbulderska porodica, tri brata, nije za zezanje, rasporedili se s mitraljezima na izlazu iz kasarne. Počnem da se vadim: "pa ja sam nezaposlen", "ja radim", "nemam gaće da kupim sebi", "ja ću da ti kupim gaće", "pa nemamo stan", kad ona izvadi rešenje! Dobila garsonjeru! Pokupila sve uslove za udaju! - nastavio je sa osmehom priču o svojoj odlučnoj Slađani!

Brak je bio idiličan, a krunisan je sa troje divne dece. Vanja i Slađana Bulić imaju tri sina: Dušana, Ognjena i Ivana.

- Kad smo dobili sina, dogovorili smo se da svake četvrte godine imamo po jedno dete. Posle četiri godine u 4. mesecu Slađa pobaci, onda četiri godine nije ostala u drugom stanju, pa smo dobili blizance - ispričao je tada on.

Bebu su izgubili u četvrtom mesecu trudnoće, a malo je falilo da ishod bude još fatalniji.

- Najteže je kada gledate nekog svog kako se pati i život mu visi o koncu, a ne možete da mu pomognete. Nikad neću zaboraviti neizvesnost sa kojom sam čekao da se završi njena operacija u Univerzitetskoj bolnici. Kada je konačno izašla iz operacione sale, i onako, još pod anestezijom, dok sam je držao za ruku, rekla da joj kupim šesnaest kilograma mandarina, bio sam najsrećniji na svetu jer sam znao da je dobro - prisetio se Vanja Bulić.

Vanja Bulić, supruga Vanje Bulića
foto: Antonio Ahel/ATAImages
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs