Ivan Bjelica

PRE NOVAKA JELENA ĐOKOVIĆ JE VOLELA OVOG ZGODNOG TENISERA: Samo 1 razlog je bio dovoljan da veza veoma BRZO PUKNE

Ubrzo nakon raskida upoznala je Novaka, a ostalo je istorija

Celebrities
20:31h Autor:
PRE NOVAKA JELENA ĐOKOVIĆ JE VOLELA OVOG ZGODNOG TENISERA: Samo 1 razlog je bio dovoljan da veza veoma BRZO PUKNE
Foto: Printscreen/youtube/K1 Televizija

Iako imaju tek „trideset i neku“, stiče se utisak da su Novak i Jelena Đoković zajedno čitavu večnost. Istina, upoznali su se u ranoj mladosti i jedno uz drugo odrastali i sazrevali, ali pre nego što su se sreli imali su prve mladalačke ljubavi.

U vreme dok se još prezivala Ristić, Jelena je volela tenisera Ivana Bjelicu Gileta, naočitog Beograđanina, koji danas ima 37 godina. Njihova veza ipak nije potrajala, ponajviše zato što su u tom periodu bili vrlo mladi, pa i nezreli.

Ubrzo potom upoznala je Novaka, a ostalo je istorija. Jelenina kratkotrajna romansa sa Novakovim kolegom brzo je pala u zaborav, ali ime Ivana Bjelice nastavilo je da se pominje u medijima i mimo rubrika rezervisanih za sport.

Pre pet godina Ivan je počeo da se zabavlja sa Hristinom Popović koja, osim umetničkog, neguje i sportski duh. Iako o svom odnosu nikada nisu javno govorili, da je ljubavi došao kraj postalo je jasno 2018. godine, kada je plavokosa glumica izbrisala zajedničke fotografije sa svog „Instagram“ profila.

Mada se, nekoliko meseci kasnije, proneo glas da su Hristina i Ivan probali da daju drugu šansu svojoj ljubavi, ispostavilo se da od pomirenja nema ništa, pa je svako nastavio svojim putem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs