I DALJE NOSI LASKAVU TITULU

SA 6 GODINA PROGLAŠENA NAJLEPŠOM NA SVETU, VEĆ SA 10 BILA U CENTRU VELIKOG SKANDALA: Samo on je uspeo da smiri njen BUNT

Tilan Blondo je jedna od najlepši dama na svetu, odmalena je pod svetlima reflektora, a jedna naslovnica joj je donela čak i pretnje smrću.

Celebrities
22:51h Autor:
SA 6 GODINA PROGLAŠENA NAJLEPŠOM NA SVETU, VEĆ SA 10 BILA U CENTRU VELIKOG SKANDALA: Samo on je uspeo da smiri njen BUNT
Kako je najlepša devojka na svetu preživela veliki skandal na početku karijere?, Foto: Profimedia

Tilan Blondo (22) očarava izgledom ceo svet, a za najlepšu je proglašena 2007. kada je imala samo šest godina. Ova Francuskinja je od malih nogu u svetu maneknestva, do sada je razadila milione i mnogi, posebno mlade devojke, joj se dive.

Pleni gde god se pojavi, a modni stručnjaci dele mišljenje da je rođena za modela i pistu. I danas radi punom parom , a skoro da nema velikog brenda s kojim nije do sada sarađivala. Britanski TC Candler je 2018. godine proglasio ovu manekenku najlepšom ženom na svetu pa je tako zaradila još jednu laskavu titulu.

Karijeru je započela sa samo četiri godine kada je prvi put nosila reviju Žana Pola Gotijea, a prvu naslovnicu krasila je sa samo šest godina. Nakon što se planetarno proslavila pokrenula je i sopstvenu modnu liniju, pa danas uživa u plodovima svog uspeha i zarađenih 4,3 miliona dolara.

Iako je ova lepotica naslovnice puni svojim modnim poduhvatima, često se pričalo i o njenom više nego burnom ljubavnom životu, ali i ponašanju poput rok zvezde, pogotovo na žurkama. Ipak, lepa manekenka je već duže vreme u vezi sa francuskim DJ-om Bendžaminom Atalom, te bismo rekli da su divlji dani su iza nje.

Skandal zbog kojeg je bila na stubu srama

Njeni roditelji su poznata voditeljka Veronika Loubri i fudbaler Patrick Blondo koji se nikada nisu obazirali na kritike kako iskorišćavaju svoju ćerku. Oni u svemu tome nisu videli ništa loše.

Naime, kao mala krasila je naslovnicu francuskog Voga, a zbog odeće za odrasle i šminke mnogi su časopis osudili za hiperseksualizaciju dece. Fotografije nove Kejt Mos, kako su još tada nazivali ovu devojčicu, pokrenule su tada pravu lavinu negativnih komentara. Mnogi su smatrali da je neprimereno za devojčicu njenog uzrasta da pozira na taj način. Neki su išli čak i tako daleko da su modnu industriju nazivali "pedofilskom" i optuživali da krši prava dece.

Još slika prelepe Tilan pogledajte u našoj glariji:

1 / 7 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs