Tilan Blondo

LEKARI SU SE BORILI ZA NJEN ŽIVOT, A SADA IZGLEDA KAO BOMBA: Sa 4 godine postala model, a njene roditelje svi preziru

Manekensku karijeru je započela sa samo četiri godine, dok je prvu naslovnicu krasila sa šest.

Star look
13:20h Autor:
LEKARI SU SE BORILI ZA NJEN ŽIVOT, A SADA IZGLEDA KAO BOMBA: Sa 4 godine postala model, a njene roditelje svi preziru
Tilan Blondo, Foto: Profimedia

Tilan Blondo je francuska manekenka, koja je svoju karijeru započela veoma mlada, sa samo četiri godine.

Međutim, ulazak u svet modelinga u najranijem detinjstvu značilo je i da lepa Tilan nije imala uobičajeno detinjstvo i da je rano morala da nauči šta znače red, rad, trud, disciplina i kako se zarađuje novac.

Tako je njenu karijeru još na samom početku umalo uništio slučaj sa naslovnicom za "Candeaux" na kojoj je kao desetogodišnjakinja pozirala obučena poput odrasle devojke u haljini sa dekolteom i visokim štiklama.

Mnoge su ove fotografije šokirale, a njene roditelje su optužili da su od ćerke napravili "pedofilski san", pogotovo kada je i njena majka izjavila "da je bila iznenađena fotografijama kada ih je videla, ali samo jer su dali desetogodišnjakinji da nosi ogrlicu koja vredi više od milion dolara".

Tilan Blondo
foto: Profimedia

Ipak, Tilan Blondo je uspela da prevaziđe tu tešku situaciju i da nastavi da gradi karijeru, polako. O njoj poslednjih godina pisalo samo zbog poslovnih uspeha sve do kraja 2021. kada je i sama otkrila da je bila u situaciji opasnoj po život.

Manekenka je okačila fotografije iz bolnice, a potom priznala da je imala nekoliko operacija nakon što joj je pukla cista na jajniku.

- Tri meseca nakon toga, stomak je opet počeo da me boli. Svi smo mislili da je to zbog operacije. Ove godine sam bila kod tri različita ginekologa, bila u više od četiri radiološka centra u Parizu i svi su mi ponavljali: "Ne brini, sve je samo u tvojoj glavi".

slika
foto: thylaneblondeau

Tilan je završila u urgentnom nakon četiri dana, kada su je ponovo uveravali da je sve okej, te da će imati kontrolu za par meseci. Međutim, srećom, jedan od doktora video je ogromnu cistu na jajniku, te joj, kako i sama priznaje, spasio život.

Nakon sporne situacije, Tilan je radila, ali manje, a njena javna pojavljivanja mogla su da se prebroje na prste jedne ruke. Međutim, čini se da je manekenka konačno bolje, te su je paparaci prvi put od početka sezone uslikali na plaži sa dečkom DJ-om Bendžaminom Atalom koji je sa njom bio i u najtežim trenucima i sa kojim je sada verena.

Par se nije odvajao i sve vreme su se grlili i razmenjivali nežnosti. Tilan je na svakom koraku izazivala oduševljenje, a malo ko je mogao da skine pogled sa lepe manekenke, ali se činilo da ona ima oči samo za Atala.

Ona je inače u poslednje vreme još aktivnija na Instagramu, gde redovno dobija komplimente na račun linije i izgleda.

1 / 12 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs