ŠTA VI MISLITE?

KRALJICA POPA PROSLAVILA 64. ROĐENDAN, PA PODELILA ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE: Ljubila se sa ženama ali to nije sve

Proslavila 64. rođendan, a novim slikama ceo svet priča!

Vip priča
Autor:
KRALJICA POPA PROSLAVILA 64. ROĐENDAN, PA PODELILA ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE: Ljubila se sa ženama ali to nije sve
Madona, Foto: Profimedia

Navikli smo da od Madone očekujemo svako neki novi vid šokantnog ponašanja ali ovoga puta je baš preterala.

Slavna Madona sinoć je upriličila slavlje povodom svog 64. rođendana. Ona je u Italiji napravila intimno slavlje za porodicu i prijatelje, a o kadrovima koji su završili na mrežama bruje svi.

Pored toga što je objavila fotografije na kojima je toliko fotošopirana da je niko ne bi prepoznao, Madona se toliko opustila da se ljubila u usta sa svojim prijateljicama, a sve to je podelila i sa svojim fanovima na Instagramu.

Madona
foto: Instagram / Madonna

Previše alkohola učinilo je svoje, te je Madona, za koju se sve češće navodi da se ponaša kako ne priliči ženi u njeni godinama, podelila kadrove koji su možda trebali da ostanu dostupni samo njenim očima.

I prošle godine je bizarnim načinom obeležila rođendan kada je pokazala spravu za pušenje kanabisa u obliku muškog polnog organa.

"Šta je ovo, užas", "Koliko je degutantan ovaj prizor", "Nek je ona živa i zdrava, ali ovo je užas", bili su samo neki od komentara šokiranih fanova.

Madona
foto: Profimedia

Madona bizarnim postupcima i objavama na Instagramu često dospeva u žižu interesovanja, te je tako delila fotografije svojih golih grudi, zadnjice, fotografije sa wc šolje, modrica na butinama... I dok se jedni dive njenim bizarnim postupcima, drugi je žale i nije im jasno šta se dešava sa čuvenom Madonom. Takođe mnogi je kritikuju jer je preterala sa plastičnom operacijom, a da je reč i o krizi srednjih godina govore njene obrađene fotografije na kojima pevačica ne liči na sebe i izgleda poput 20-godišnjakinje.

Strani mediji prenose da je kraljica popa potrošila preko 200.000 američkih dolara. Od kada se pojavila na sceni 1982. godine do danas evidentno je da je imala više estetskih zahvata i tretmana.

Dr Geri Linkov, plastični hirurg koji se specijalista za lice objasnio je šta je sve Madona radila tokom godina i koliko je sve otprilike koštalo.

1 / 5 Foto: Instagram / Madonna

Plastični hirurg je primetio da joj je čelo znatno više nego ranije. Kako je objasnio u pitanju je procedura podizanja obrva, a samim tim se obavlja zahvat kojim se podiže koža čeonog dela glave.

Već 1995. godine dogodio se prvi fejslifting. Potom pet godina kasnije, pa sve do 2010. godine Madona je radila prve verzija onoga što su danas poznati kao fileri, ali početkom milenijuma jedini filer koji je dozvoljen je kolagen filer.

Međutim, stvari se ozbiljnije menjaju od 2010. godine kada je pevačica već radila danas veoma popularne filere koji su joj napravili "pufnastiji" oblik lica.

Geri Linkov ističe da je drastična promena 2020. godine posledica još jednog fejsliftinga, koji su pratili još dva fejsliftinga i sređivanje kapaka i podočnjaka, a u kombinaciji sa prethodno rađenim filerima doveli su do jako čudnog oblika lica.

Koliko se Madona menjala tokom karijere pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 25 Foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs