KAMILA GOTLIB

PRAVILA DECU SA TELOHRANITELJIMA I CIRKUZANTOM: Nepriznata ćerka divlje naslednice Monaka je danas prava lepotica

Kamila Gotlib, unuka slavne Grejs Keli, proslavila je 24. rođendan.

Star look
Autor:
PRAVILA DECU SA TELOHRANITELJIMA I CIRKUZANTOM: Nepriznata ćerka divlje naslednice Monaka je danas prava lepotica
Princeza Stefani od Monaka i Kamila Gotlib, Foto: Profimedia

Kamila Gotlib, unuka Grejs Keli, za svoje rođendansko slavlje priredila je nesvakidašnju zabavu - tema su bili kauboji, dok je svuda preovlađivala roze boja.

Na društvenim mrežama pokazala je kako se provela, a na jednoj od fotografija pozirala je sa kaubojskim šeširom, dok su oko nje bili baloni u roze boji.

Kamila je ćerka divlje naslednice Stefani od Monaka, koja je ujedno i poslednje dete kneza Renija III od Monaka i Grejs Keli, slavne glumice koja je udajom za Renijea III postala kneginja od Monaka, nakon čega je napustila glumačku karijeru.

Stefani od Monaka je ćerku Kamilu je dobila sa bivšim čuvarem palate Žanom Rejmonom Gotlibom, za koga se pretpostavlja da je bio šef princezinog obezbeđenja kada su započeli vezu.

Iako Kamila nosi njegovo prezime, njegovo ime nije upisano u njen izvod iz matične knjige rođenih, a njena majka Stefani nikada nije javno potvrdila da joj je Gotlib otac.

Međutim, Kamila ga je označila kao svog oca u rođendanskoj objavi objavljenoj na Instagramu 2017. godine.

Kako se Stefani i Gotlib nikada nisu venčali, Kamila nije u liniji nasleđivanja monaškog prestola, za razliku od Stefanino dvoje starije dece, Luisa (29) i Pauline (28), koje ima sa prvim mužem, telohraniteljem Danijelom Dukrueom.

Kamila Gotlib bavi se dobrotvornim radom, a veoma je aktivna i na društvenim mrežama, gde je prati više od 89.000 ljudi. Na svom profilu često deli svakodnevne trenutke iz svog života i luksuza koji je okružuje, budući da redovno putuje, odseda u najskupljim hotelima i nosi odeću najpoznatijih svetskih brendova.

1 / 14 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs