karla bruni

KADA JE SAZNALA ISTINU O SVOM OCU, CEO SVET JOJ SE SRUŠIO: Ta laž je uticala na izbor svih njenih muškaraca

Bivši predsednik Francuske Nikola Sarkozi, koji je pre nekoliko meseci optužen za korupciju, za uživa sa suprugom Karlom Bruni na krstarenju luksuznom jahti, a par je odlučio da leto provede na španskom primorju.

Vip priča
Autor:
KADA JE SAZNALA ISTINU O SVOM OCU, CEO SVET JOJ SE SRUŠIO: Ta laž je uticala na izbor svih njenih muškaraca
Karla Bruni, Foto: Profimedia

Sudeći po paparaco fotkama, zaljubljeni su kao i prvog dana, i ako su u bračnu luku uplovili još 2008. godine.

Nikola (68) i njegova 14 godina mlađa supruga ućivalu su se na jahti, uživajući u sunčanju i druženju sa prijateljima, ali i povremenom razmenjivanju nežnosti i poljubaca.

I pored luksuzne jahte, svima je privuklo pažnju Karlino fenomenalno telo - ova manekenka i sa 54 godine izgleda kao sa 24.

Šetala se u jednodelnom crnom kostimu koji je otkrio njene duge, zategnute noge i vitku figuru! Ovu pevačicu i modela iz devedesetih i dalje krasi manekenka figura, iako gazi šestu deceniju. Ipak, sama je jednom priznala da je u to uložila mnogo truda.

1 / 9 Foto: Profimedia

"Možda imam siluetu i stil, ali ulažem neopisive napore da ostanem mršava: svaki dan vežbam dva sata, to je malo pilatesa, malo sobnog bicikla, malo plesa", istakla je nekadašnja manekena.

"Kada sam bila mlađa, samo sam išla okolo - pušila i jela brzu hrana. Ali, sada se stidim kada nisam u formi. Ne bih marila da nisam javna ličnost, a ljudi me stalno fotografišu. I mom suprugu je stalo do toga", dodala je.

Karla Bruni je pevačica i tekstopisac, udala se za Sarkozija 2008. godine, i to posle svega tri meseca zabavljanja, a ona je svojevremno ispričala da je i pre njega imala ljubavi, ali da je on ipak "onaj pravi" i da je to znala čim ga je prvi put videla.

Karla Bruni
foto: Profimedia

"Bilo je kao u bajci. Nikada mi se to pre nije desilo. To je sreća. Ljubav se ne dešava tako lako. Imala sam stvarno puno sreće. Možda sam uradila nešto dobro u prošlom životu", rekla je ona.

Par ima i 11-godišnju ćerkicu Đuliju, a Karla iz veze sa filozofom i voditeljem Rafaelom Entovenom ima 21-godišnjeg sina Orelijena. Inače, vrlo je zanimljivo da je i pored devet godina zajedništa sa pomenutim Rafaelom, Karla bila i u ljubavi sa njegovim ocem Žan-Polom Entovenom. Na njen spisak ljubavnika upisali su se i Mik Džeger i Erik Klepton.

Karla Bruni je s 28 godina saznala šokantnu istinu da čovek za kojeg je verovala da je njen biološki otac, to nije i zbog toga je godinama išla na terapiju.

Šira javnost je upoznala Karlu Bruni (54) kroz njenu uspešnu karijeru supermodela i burne ljubavi, a jednom je iznenadila javnost priznanjem iz privatnog života.

Karla Bruni
foto: Profimedia

Naime, manekenku su podigli njena majka, italijanska pijanistikinja Marisa Borini (92) i kompozitor Alberto Bruni-Tedesši za kojeg je verovala da joj je otac do njene 28. godine života. Naime, Karla je šokirala javnost 2008. u intervju za Veniti Fer kada je otkrila da ju je njena mama dobila u vanbračnoj aferi.

Karla Bruni
foto: Profimedia

Ispričala je kako je saznala 1996. da njen 'legalni otac' nije njen pravi tata. Alberto, koji je bio s njenom majkom u braku od 1959. do njegove smrti, tada je rekao istinu Karli jer je bio na samrtnoj postelji nakon teške borbe s bolesti.

Bruni je otkrila da joj je ispričao kako je ona dete ljubavi iz afere njene majke s brazilskim magnatom Mauricijem Remertom (75). Maricio je u to vreme svirao gitaru i imao je 19 godina, a Marisa 36. Upoznali su se dok su svirali zajedno u kvintetu i njihova romansa je trajala šest godina.

Karla Bruni
foto: Profimedia

'To nije bio šok i tako sam znala da je istina jer sam se osećala smireno kad mi je to rekao. Mislim da su laži toksične za decu, mnogo više od loše istine. Ponekad vas laži, dok odrastate, teraju da hodate na smešan način da se prilagodite. Ali osetila sam olakšanje. To je baš čudno? Prestala sam da se osećam čudno', ispričala je Karla u intervjuu za Veniti Fer.

Alberto ju je molio da ne kaže svojoj majci da joj je rekao istnu, ali ona to nije mogla da krije i suočila se s njom zbog godina laži.

'Šta si očekivala da učinim? Da uđem u dečju sobu i kažem ti to', otkrila je Karla kako joj je majka potvrdila istinu.

Zbog svega je Karla godinama išla na terapije, a 2008. je njen biološki otac Remet prekinuo 40 godina tišine i potvrdio očinstvo. On živi u Sao Paulu te je s ćerkom danas u redovnom kontaktu.

Pogledajte još fotografija Karle Bruni u našoj galeriji:

1 / 17 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs