karla Bruni i Nikola Sarkozi

DOK ON (68) PONOSNO POKAZUJE STOMAK, ONA (54) GLADUJE I VEŽBA 2 SATA DNEVNO: "Ulažem veliki napor da izgledam dobro"

Karla Bruni(54) je dočekala da uživa sa svojim suprugom Nikolom Sarkozijem (68) nakon godine pune trzavica

Star look
Autor:
DOK ON (68) PONOSNO POKAZUJE STOMAK, ONA (54) GLADUJE I VEŽBA 2 SATA DNEVNO: "Ulažem veliki napor da izgledam dobro"
Foto: Profimedia

Nikola Sarkozi, bivši predsednik Francuske i nekada prva dama, model Karla Bruni uživaju na svojoj jahti krstareći obalom mediteranskog mora.

Dok je Nikola opušteno uživao skačući u more, nije krio svoj zaobljen stomak i očigledan višak kilograma. To ne smeta ni njegovoj supruzi Karli koja ga je tokom čitavog odmora grlila i ljubila.

Međutim, kada je lični izgled u pitanju Karla Bruni je rigornozna. Nedavno je navela da ulaže "velike napore" kako bi zadržala manekensku vitkost.

1 / 10 Foto: Profimedia

Bivša prva dama Francuske kaže da vežba svaki dan po dva sata na biciklu, pilates i vežbe za kičmu, kako bi bila zategnuta i vitka.

Karlu smo nedavno gledali na pisti tokom Balmain i Iv Sen Loran modne revije, a manekenka je rekla tom prilikom da je čudno što je opet na pisti i to ovaj put sa manekenima koji mogu deca da joj budu.

Karla je priznala da ide na psihološke terapije kako bi prihvatila starenje, ali i popravila kvalitet svog braka sa Sarkozijem.

Karla Bruni
foto: Profimedia

"Možda imam siluetu i stil, ali ulažem neizrecive napore da ostanem mršava: dva sata sporta dnevno, malo pilatesa, malo sobnog bicikla... Lepota je i neprijatnost."

Brunijeva je u jednom intervjuu navela kako želi da svojoj ćerki prenese neke vredne životne lekcije, te da se nada da će njena deca izrasti u dobre ljude.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs