KARLA BRUNI

VIĐALA SE PRVO SA OCEM, PA ZAVELA NJEGOVOG SINA I RODILA MU DETE: Skandalozna priča bivše prve dame Francuske

Ljubavni život fatalne Francuskinje i danas diže prašinu

Ljubav
Autor:
VIĐALA SE PRVO SA OCEM, PA ZAVELA NJEGOVOG SINA I RODILA MU DETE: Skandalozna priča bivše prve dame Francuske
Karla Bruni, Foto: Profimedia

Krala Bruni (54) je bivša prva dama Francuske i žena nekadašnjeg predsednika Francuske Nikole Sarkozija (67), a da li ste znali da je ova maneknka i kantautor pre sadašnjeg supruga uspela da zavede oca i sina, a sa jednim od njih je čak dobila i dete?

Ona je sa Sarkozijem u braku od 2008. godine, i sa njim ima ćerku Đuliju (10), dok oba supružnika iz prethodnih brakova imaju još dece – Karla sina Orelija (21) kog je dobila sa voditeljem Rafaelom Entovenom, a Sarkozi Luisa (27), iz braka sa političarkom Sesilijom Atias.

Karlina i Nikolina veza je od početka podigla ogromnu prašinu jer su mnogi smatrali da je poznata manekenka nije dostojna da bude prva dama Francuske, međutim ona se nije obazirala na kritike, a uz Sarkozija je ostala i kad je bio osuđen na kaznu zatvora zbog korupcije i trgovine uticajem. Ali iako je ovaj brak izazvao javno negodovanje, znatno zanimljiviji je bio prethodni Karlin ljubavni život, koji je dospeo u žižu javnosti nakon objavljivanja autobiografskog romana njenog bivšeg.

Karla Bruni
foto: Profimedia

Naime, Karla Bruni je devedesetih godina prošlog veka bila u vezi sa cenjenim francuskim filozofom Žan Polom Entovenom (73). Veza međutim, nije potrajala, jer se čuvena lepotica zaljubila u drugog i to, ni manje ni više nego u Entovena mlađeg, odnosno, Žan Polovog sina Rafaela.

U vreme kada su se upoznali Karla i Rafaelo, on je bio u braku sa Džastin Levi, međutim ubrzo ju je ostavio kako bi nastavio vezu sa manekenkom. Par se kratko zabavljao, a u vezi su dobili sina Aurelija. A onda, dve decenije nakon raskida, Rafael je 2020. godine odlučio da ovu ljubav pretoči u memoare s naslovom „Les Temps gagne“ (Dobijeno vreme).

Karla Bruni
foto: Profimedia

On je u knjizi pisao o mladosti i svojim ljubavnim vezama, a Karlu je opisao kao idealnu ženu, zbog čega je otac odlučio da ga se odrekne. Filozof je u javnosti reagovao ljutito na objavljivanje romana.

„Ne volim kada se nečiji privatni život na ovakav način iznosi u javnosti. Zašto bismo ja i moji najdraži morali da trpimo nečije znatiželjne poglede i ocrnjivanje. Zar neko ima pravo da bez našeg pristanka strgne maske koje bi možda svako od nas trebalo da ima u životu, a sve zbog njihovog sopstvenog zadovoljstva“, rekao je tada Žan Pol za „Le Figaro“.

Karla Bruni
foto: Profimedia

On je tada preko sms poruke prekinuo svaku komunikaciju sa sinom, nakon čega je dodao da je „u žalosti i da mu je srce slomljeno“.

Pored oca i sina, sadašnjeg supruga, Karla je navodno devedestih bila sa Donaldom Trampom, a šuškalo se da su se na njenoj listi bivših našli Mik Džeger i Erik Klepton.

1 / 15 Foto: Profimedia

Danas, ima 54 godine, i dalje važi za jednu od najlepših žena na svetu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs