UDALA SE SERIJSKA PRELJUBNICA: Nakon velikog broja ljubavnika, rekla "DA" čoveku koji obožava se*s u troje

Rita Ora (31) udala se za režisera i glumca Taika Vaititija (46) na privatnoj ceremoniji

Celebrities
Autor:
UDALA SE SERIJSKA PRELJUBNICA: Nakon velikog broja ljubavnika, rekla "DA" čoveku koji obožava se*s u troje
Foto: Profimedia

Strani mediji bruje o tajnom venčanju pevačice Rite Ore i režisera Taika Vaititija. Do informacije o tome da je par stao na ludi kamen, mediji su stigli na osnovu fotografija na kojima se vidi da oboje nose burme.

Do medija je stigla i informacija da se Rita sada preziva Vaititi-Ora.

Osim tajnog venčanja, čudna je i činjenica da par nije otišao na medeni mesec, već su nastavili da žive i rade kao da se nisu ni venčali. Dok pevačica snima nove hitove u studiju, njen suprug vreme provodi na filmskom setu.

Osobe bliske Riti navode da je njena želja bila da venčanje bude tajno, kao što je to bila i veza sa režiserom.

Naime, Rita i Taiki su bili u vezi godinu i po dana, a prvo zajedničko pojavljivanje desilo se na premijeri jednog vilma u Los Anđelesu 2021. godine.

Rita Ora, Taiki Vaititi
foto: Profimedia

Od tada su ih paparaci budno pratili pa smo tada otkrili da poznati par obožava se*s u troje, a partnerka im je bila i glumica Tesa Tompson. Izgleda da je par uživao u nežnostima sa mladom glumicom, a sve se desilo tokom prijatnog izlaska na kojem se pilo mnogo alkohola.

1 / 5 Foto: Profimedia

Na samom početku njene karijere Rita je počela da se zabavlja sa Robom Kardašijanom, bratom Kim Kardašijan. Čak se i u par navrata pojavila u njihovom rijaliti programu. Rob je "izgubio glavu" za Ritom, dok je ona sa njim bila samo zbog slave. Kada su raskinuli Rob je pričao kako ga je pevačica varala sa 20 muškaraca. Rita to nikad nije dematovala, samo je izjavila kako veza sa Robom nije bila ekskluzivna, te da ga je zbog toga ostavila. Posle raskida Rob se ugojio 135 kilograma i nikad se nije oporavio od šoka.

Rob Kardašijan
foto: Profimedia

Nakon toga je Rita uplovila u burnu aferu sa reperom A$APOM Rockyjem, koji je priznao da je tadašnju devojku varao sa Ritom. Pevačica je i sama otkrila tu aferu, pa se reper naljutio na nju te je izvređao u svojoj novoj pesmi.

Ali Rita nije dopuštala da je poljuljaju te loše priče o njoj. Ona je hrabro koračala u potragu za novim ljubavnikom, pa je tak bila u kratkoj vezi sa Kelvinom Harisom, a zatim i sa Luisom Hamiltonom.

Rita Ora
foto: Profimedia

Ali ni Taika Vaititi nije anđeo. I sam je imao niz afera ali i brak sa Čelsi Vinstanli ima dve ćerke koje ga prate u stopu na svim mogućim snimanjima. Iako ga mnogi doživljavaju kao divnog porodičnog čoveka, nije tajna da obožava nastrane seksualne igrice i da ih rado primenjuje.

Ako je Rita rekla "da" Taikiju, onda je rekla "da" i avanturama u bračkoj postelji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs