Kao da su te pčele izujedale!

ZNAMO DA JE RADILA KOREKCIJE ALI SADA JE BAŠ PRETERALA: Severina šokirala novim izgledom, s nevericom gledaju njeno lice

Izgled i život Severine Vučković uvek je jedna od glavnih tema tema medija

Star look
16:26h Autor:
ZNAMO DA JE RADILA KOREKCIJE ALI SADA JE BAŠ PRETERALA: Severina šokirala novim izgledom, s nevericom gledaju njeno lice
Severina, Foto: ATA Images

Hrvatska pop zvezda izaziva veliku pažnju javnosti pa ne čudi činjenica što je novi izgled Severine Vučković uvek na meti komentara.

Severini čak i u petoj deceniji života dosta mlađe koleginice mogu da pozavide na fantastičnoj liniji, a mnogi je i smatraju jednom od najlepših i najharizmatičnijih žena na našim prostorima.

Popularna pevačica je nakon 30 godina održala spektakularan koncert u Čazmi, a na fotografijama koje su osvanule na njenom Instagram storiju uočljive su određene promene na licu.

Reakcije fanova bile su podeljene i dok je većina komentarisala pevačicu u superlativu, našli su se i pojedinci koji smatraju da se preterano prepušta rukama estetskih hirurga, te da je ovog puta preterala sa botoksom jer deluje neprepoznatljivo.

Severina
foto: Instagram / Severina

Seve je ipak svojevremeno rekla da je uradila samo korekciju nosa.

- Sa 20 godina sam operisala nos, nagovorio me doktor. Nije bio grbav ni ružan. Dođe ti tip i kaže, ja bih malo taj nos sredio i ja mu dam svoj nos. Na nosu sam stala, imala sam problem s disanjem posle operacije, ne pre. Ali je lepši nego moj rođeni. Što jest, jest - ispričala je za medije hrvatska pop zvezda.

Severina
foto: Kurir / Dragana Udovičić

Zašto su Severinini obraščići dobili na punoći ostaće njena mala tajna, a sudeći po dobrom raspoloženju i osmehu koji je krasi, reklo bi se da je sasvim zadovoljna u svojoj koži.

1 / 7 Foto: Printscreen Youtube / You Tube
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs