džoan kolins

IMA 89. GODINA, UŽIVA NA JAHTI, POKAZUJE TELO, LJUBI 33 GODINE MLAĐEG: Imala četiri braka, za ovaj kaže da je POSLEDNJI

Džoana Kolins koja ima punih 89. godina oduševila je fanove kada je objavila fotografiju na svom Instagram profilu u plavom bikiniju na kojoj pozira sa svojim 33 godine mlađim suprugom!

Star look
Autor:
IMA 89. GODINA, UŽIVA NA JAHTI, POKAZUJE TELO, LJUBI 33 GODINE MLAĐEG: Imala četiri braka, za ovaj kaže da je POSLEDNJI
Džoan Kolins, Foto: Instagram / joancollinsdbe

Par uživa na odmoru u San Tropeu, a glumica često deli njihove intimne trenutke putem društvenih mreža!

Zvezda serije "Dinastija" izgleda srećnoi barem 20 godina mlađe,a pored svog supruga opušteno pozira u plavnom bikiniju.

Uz plavi bikini stavila je naočare sa ogromnim okvirima u njenom stilu i slamnati šešir koji ne samo da je glamurozan, već je i štiti od sunca.

"Kada je 100 stepeni u hladu, zahvalna sam što imam bazen, " napisala je poznata Holivudska diva koja svojim stavom i voljom za životom u 89. godini može svakome da posluži kao inspiracija.

Objava je privukla veliku pažnju, pogotovo što je Džoan i nedavno objavila selfi sa mužem Persijem.

Njeni verni fanovi su je nakon ove objave zatrpali komentarima:

"Izgledate fantastično Džoan.","Kraljica Džoan Kolins izgleda zapanjujuće", "Sjajni ste", "Vau, pogledajte vas dvoje. Tako divni. Tako neverovatna slika, draga," "Ovo je možda najslađa stvar koju sam video cele nedelje".

Podsetimo se da je par nedavno proslavio dvadeset godina braka u Londonu, a po svemu sudeći izgledaju zaljubljeno i srećno! Ma šta ko priča.

Diva se udavala četiri puta, a bila je i u vatrenoj romansi sa Vorenom Bitijem, rekla je pre nekoliko godina da je njen brak sa Persijem "najsrećniji i poslednji", i opisala ga je kao svoju srodnu dušu.

Džoan je na njihovoj nedavnoj proslavi godišnjice rekla da ona i Persi nisu proveli dan odvojeno, a kao tajnu njihovog srećnog braka naglasila je odvojena kupatila.

1 / 14 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs