RETKA FOTOGRAFIJA BRAČNOG PARA MIŠKOVIĆ USLIKANA POSLE PAR MESECI: Pogledajte gde letuju, izgledaju jednostavno a otmeno

Marko i Jovana Mišković uživaju u odmoru, i ako su jedan od najimućnijih parova to ne potenciraju svojim oblačenjem.

Celebrities
Autor:
RETKA FOTOGRAFIJA BRAČNOG PARA MIŠKOVIĆ USLIKANA POSLE PAR MESECI: Pogledajte gde letuju, izgledaju jednostavno a otmeno
Bračni par Mišković uslikan nakon par meseci, Foto: printscreen/youtube/jovananikolicmusic

Marko Mišković i Jovana Nikolić Mišković, uprkos činjenici da su pripadnici jedne od najimućnijih porodica na Balkanu žive skromno i povučeno i vrlo retko se pojavljuju u medijima.

Naslednik biznismena Miroslava Miškovića i njegova supruga ipak su vrlo često tema medija, a posebno se komentarišu Jovanine modne kombinacije obzirom da važi za izuzetno stilizovanu damu na našim prostorima.

Njihova fotografija sa odmora je naročito privukla pažnju medija obzirom da vrlo retko objavljuju slike a naročito zajedničke.

Par je odlučio da ostane u regionu i skoknuli su do hrvatskog primorja. Miškovići su otišli na Šoltu nedaleko Splita, popularno ostrvo čiji su kapaciteti popunjeni čitave sezone. Pevačica je objavila fotografiju sa jednog javnog događaja i ponovo pokazala neprikosnoveni modni stil.

Jovana je za ovu priliku ponela usku haljinu cvetnog motiva sa prorezima na torzu. Njena haljina prosto odiše tihim luksuzom. Marko se, sa druge strane, nije baš uklopio uz svoju izabranicu, tako da je on imao malo opušteniji pristup oblačenju – farmerke, teksas jakna, obična pamučna majica, prenosi Story.rs

1 / 7 Foto: printscreen/instagram/ jovananikolicmusic

Ja živim jedan normalan porodični život sa ranim ustajanjem i ranim odlaskom u krevet sa svim dnevnim aktivnostima koje idu uz muža i dete. Nikada nisam davala povoda za tračeve, ali i kada ih ima dočekujem iz uz osmeh i kaficu“, rekla je ona svojevremeno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs