ZBOG LASERA DIJANE JANKOVIĆ I BRED PIT JE ZATEGNUT: "Žene se tuku oko termina jer nakon njega imaju utisak da lebde"

Naša poznata pevačica nedavno je otvorila salon lepote a sada je pazarila i jedan laser koji kako kaže čini čuda i za kojim lude svetske zvezde jer nakon tretmana imaju utisak da "lebde".

Lifestyle
17:38h Autor:
ZBOG LASERA DIJANE JANKOVIĆ I BRED PIT JE ZATEGNUT: "Žene se tuku oko termina jer nakon njega imaju utisak da lebde"
Zbog lasersa Didi Džej žene imaju utisak da "lebde"., Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Dijana Janković, javnosti poznata kao Didi Džej, nedavno je otvorila svoj lokal u Beogradu i tim povodom u pratnji svoje porodice napravila žurku povodom otvaranja.

Prilikom skorašnjeg gostovanja u jednoj emisiji ispričala kako je za svoj salon nabavila i jedan laser koji kako ona kaže čini čuda i izazvao je pravu pomamu među ženama koje su već uspele da popune sve termine.

1 / 12 Foto: preentscreen/Instagram

"Uvezla sam mnogo dobru mašinu, laser koji zateže i lice i telo, Bred Pit izgleda mladoliko baš zbog tog lasera"

Navodi da je i čuveni holivudski glumac koristio taj laser i da je upravo zbog njega tako zategnut, nije se podvrgavao nikavim hiruškim intervencijama a izgleda kako Didi kaže besprekorno.

"Taj laser zaista čini čuda, sve je popunjeno što se tiče termina i žene se tuku koja će da dođe jer kada ustanu sa tretmana ovim laserom one imaju utisak da lebde"

"Obzirom da on radi limfnu drenažu celokupnog tela, potpuno vas opušta, osećate se nekako odmorno kao da ste bili na nekoj masaži"

"Ništa ne boli, jako je prijatan, a uz to vam zateže kožu lica i tela, uklanja bore, podočnjake, celulit, ravna stomak, ma svašta nešto..." , ističe Dijana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs