KO JE TAJANSTVENI MUŽ DIDI JANKOVIĆ: 20 godina stariji MILIONER obasipa je skupim poklonima, a evo čime se bavi

Pevačica Didi Džej već dugi niz godina je u braku s preduzetnikom i IT stručnjakom Danijelom Rokvićem.

Celebrities
12:57h Autor:
KO JE TAJANSTVENI MUŽ DIDI JANKOVIĆ: 20 godina stariji MILIONER obasipa je skupim poklonima, a evo čime se bavi
Ko je muž Didi Janković?, Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, već dugi niz godina je u braku sa srpskim preduzetnikom i IT stručnjakom Danijelom Rokvićem koji je od nje stariji čak 20 godina i ima troje dece.

Didi je svojevremeno progovorila i o tome kako suprug reauje na sve njene proheve, budući da redovno nosi najskuplje komade odeće i često obilazi razne luksuzne destinacije.

Didi je u braku sa 20 godina starijim Danijelom Rokvićem
Didi je u braku sa 20 godina starijim Danijelom Rokvićem foto: Kurir / Dragan Kadić

"Suprug mi nikada nije pravio problem kad nešto kupujem, čak me on sam često tera da kupujem stvari i naljuti se ako nešto ne želim. Zaista je predivan, on uživa kada sam lepo doterana i podržava me u svemu", rekla je Didi i dodala kako suprug u slobodno vreme igra šah i svira gitaru.

Podsetimo, Didi već godinama intrigira medije, a sad je ispričala i najsitnije detalje svog života.

Dijana Janković mnoge intrigira svojim životom
Dijana Janković mnoge intrigira svojim životom foto: Printscreen/instagram

Kako je otkrila, svoju privatnost vešto čuva od očiju javnosti, a u jednom je intervjuu iznenadila priznanjem da se jako dobro snalazi u kuhinji, ali zbog poslovnih obveza i ne stiže da kuva.

"Nemam vremena da kuvam, ali nekad za Danijelovu ljubav spremim žitarice, omlet s povrćem i domaću supu. Ja sam svetska zvezda i nemam vremena", rekla je i dodala:

"Pomažem kuvaricama koje rade kod mene, pa se tako nekada nađem s njima u kuhinji. Živim kao princeza, ali ona koja mnogo radi. Nije lako izdržati! Imam karijeru, firmu, putujem, imam ćerkicu i sve sama stižem, čak i samu sebe stilizujem". Pevačica je progovorila je i o životu u Americi.

Dijana Janković sa Danijelom ima ćerku
Dijana Janković sa Danijelom ima ćerku foto: Kurir / Damir Dervišagić

"Tamo imam puno asistenata, to je ceo tim od više od 100 ljudi koji rade sa mnom i onda kad se pojavimo negde, čak njih dvadesetak dođe sa mnom. Ne delujem tako, ali ih maltretiram. Jako sam zahtevna, volim da sve bude savršeno. Suprug mi nekad kaže 'spusti malo loptu, budi fina'. Ja sam fina, ali mora se znati red!", iskrena je Didi.

„Ja se sa suprugom nisam nikada posvađala za ovih 11 godina. Bilo je nesuglasica, nemamo isto mišljenje, ja ne volim da se svađam“, rekla je jednom prilikom Didi za Novu.rs.

Popularna pevačicica i njen suprug kada su u Srbiji, tokom svog boravka žive na Vračaru u kući od 500 kvadratnih metara.

Didi sa suprugom Danijelom ima ćerku Dayanu koju je na svet donela u julu 2020. godine, a sad je otkrila šta joj je najvažnije kad je vaspitanje u pitanju.

Didi gradu karijeru van Srbije
Didi gradu karijeru van Srbije foto: Kurir / Dragan Kadić

"Vaspitavam je da zna što su prave vrednosti. Da priča engleski jezik, da bude upućena u modu i da zna što je lepo... Trudim se da je izvedem na pravi put da bude dobra osoba, pametna, da ima lepe manire, to mi je jako bitno. Kao i da bude lepo obučena', zaključila je Didi Džej.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs