"BLIŽA SAM SA SVOJOM USVOJENOM DECOM NEGO SA BIOLOŠKOM": Anđelina šokirala sve izjavom pa objasnila i ZAŠTO je to tako

Poznata glumica otkriva zbog čega smatra da je bliža sa svojom usvojenom nego sa biološkom decom.

Celebrities
09:26h Autor:
"BLIŽA SAM SA SVOJOM USVOJENOM DECOM NEGO SA BIOLOŠKOM": Anđelina šokirala sve izjavom pa objasnila i ZAŠTO je to tako
Da li više voli usvojenu decu od biološke ?, Foto: Profimedia

Anđelina Džoli je stvorila svoju proširenu porodicu punu ljubavi, sa svojom biološkom i usvojenom decom. Kada su u pitanju njene ćerke, Šajlo i Zahara, Anđelina je sa svakom od njih gajila jedinstvene odnose, a razlozi za ove različite veze leže duboko u njihovom individualnom detinjstvu i odrastanju.

Dok je snimala film "Lara Croft: Tomb Raider", nešto je zaigralo u njenom srcu. Tada je napravila smeo potez koji će joj zauvek promeniti život: odlučila je da sama usvoji dete. I tako je Madok postao prvo dete koje je primila u svoje naručje puno ljubavi.

Anđelina Džoli
foto: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Nakon nekoliko godina, Anđelina je donela odluku da usvoji još jednu bebu i tada su joj se životni putevi ukrstili sa Zaharom. U trenutku kada su se upoznale, odmah se stvorila veza i ona je brzo postala nezamenljivo prisustvo u njenom životu. U julu 2005, Anđelina je zvanično usvojila Zaharu.

Zahara Džoli Pit, Anđelina Džoli
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Odmah su je svi zavoleli, a posebno njen stariji brat. „Kada je Zahara došla kući, imala je sedam meseci, tako da je za Madoka to bilo kao da ima malog ljubimca kojeg može samo da drži i gleda. On je sjajan", rekla je tada Anđelina.

Međutim, na početku je bilo dosta poteškoća. Samo nekoliko sati nakon što je mala Zahara kročila u svoj novi dom, odvedena je na lekarski pregled. Ispostavilo se da se borila sa bakterijskom infekcijom, salmonelom. Međutim, uz Anđelininu ljubav i adekvatnu medicinsku negu, uspela je da se izbori sa tim.

Šajlo Džoli Pit, Zahara Džoli Pit
foto: SL. Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Godine 2006, Anđelina i Bred su dobili i svoje prvo biološko dete, devojčicu Šajlo. Od samog rođenja bilo je očigledno koliko Šajlo liči na oba svoja roditelja, ta upadljiva sličnost ju je razlikovala i od usvojenog brata i sestre. Glumcia je jednom izjavila: "Skoro pa će postati uljez u porodici jer je tako plava i svetla".

Uprkos tome što je oduvek želela svoje dete, kada su je pitali o njenim osećanjima prema Šajlo, Džoli je jasno stavila do znanja da ne želi da favorizuje svoje biološko dete u odnosu na usvojenu decu.

Istakla je da se porodica gradi na ljubavi, bez obzira na krvno srodstvo, i da svako dete unosi svoje jedinstveno i neponovljivo prisustvo u porodičnu dinamiku.

Anđelina Džoli, Šajlo Džoli Pit
foto: Profimedia

Džoli je takođe otvoreno rekla da bi bila savršeno srećna i da nije imala sopstveno biološko dete. Svedok je i duboke veze između Breda i njihove usvojene dece. Po sopstvenim rečima, rekla je: „Videla sam Breda sa Šajlo i Medoksom i shvatila sam koliko ih voli i kako biološko dete ni na koji način nije izdvajao od ostale dece.

Kada je razgovarala o svojoj deci, Džoli je istakla važnost ljubavi koja prevazilazi i biološke veze. Priznala je da, i ako je trenutak kada je videla Šajlo po prvi put nakon rođenja bio predivno iskustvo, to nije zasenilo duboku emocionalnu vezu koju je osetila kada je prvi put srela Zaharu.

Anđelina Džoli je rekla da su zajednička iskustva bola i nedaća stvorila neraskidivu vezu između nje i njene usvojene dece. Otkrila je: „Osećala sam mnogo više empatije prema Madu, Zahari i Paksu jer su oni preživeli svašta. Šajlo je ipak privilegovana od trenutka rođenja."

Šajlo Džoli Pit, Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Prepoznala je individualnost svakog deteta i odgovornost koju ima da zadovolji njihove jedinstvene potrebe, obezbeđujući da njena ljubav i pažnja budu podjednako raspoređeni.

Svakako sam svesna da moram da se uverim da ne ignorišem njene potrebe, samo zato što mislim da su drugi ranjiviji spram nje."

Anđelina Džoli je mnogo više od glumice koja svaki put zaseni na crvenm tepihu svojom vanvremenskom lepotom, ona oličava suštinu saosećajnog ljudskog bića, odane majke i neumornog humanitarca. Džoli je iskoristila svoj privilegovani život da napravi pozitivnu promenu u svetu kroz svoje filantropske poduhvate.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs