ANĐELINA DŽOLI IMA NOVOG DEČKA MILIJARDERA? Satima su sedeli zajedno, nije skidala osmeh, a jedna stvar ih je ODALA

Mnogi su ubeđeni da Anđelina Džoli ima novog dečka, nakon paparaco fotografija koje su obišle svet.

Celebrities
15:21h Autor:
ANĐELINA DŽOLI IMA NOVOG DEČKA MILIJARDERA? Satima su sedeli zajedno, nije skidala osmeh, a jedna stvar ih je ODALA
Ko je novi dečko Anđeline Džoli?, Foto: BENS / RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Anđelina Džoli ponovo je jedna od glavnih tema setske javnosti, a razlog je njen ljubavni život.

Iako su glumicu u poslednjih godinu dana povezivali i sa bivšim prvim suprugom Džonijem Li Milerom, i sa pevačem The Weekndom, kao i sa mladim glumcem Polom Meksalom, za kojeg se ispostavilo da su samo jako dobri prijatelji, čini se da je slavna lepotica bacila oko, ni manje, ni više, nego na jednog od najbogatijih ljudi današnjice.

Anđelina navodno ima novog dečka
Anđelina navodno ima novog dečka foto: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U pitanju je milijarder i čuveni britanski ekolog, Dejvid Majer de Rotšild. Par je uslikan nakon tročasovnog sastanka u trenutku kada su napuštali poznati restoran u Malibuu.

Anđelina nije skidala osmeh sa lica, ali ni Dejvid nije bio imun. Sve vreme su se gledali, a glumica je prebacivala kosu flertujući, kako tvrde izvori koji su bili na licu mesta.

Da je romansa na pomolu, a ne poslovni sastanak fanovi su zaključili i po modnom izboru Džolijeve, koja se pojavila u seksi haljinu sa izrezima, što do sada nije nosila kada je išla sa prijateljima na ručak ili večere.

U pitanju je milijarder Dejvid Majer de Rotšild
U pitanju je milijarder Dejvid Majer de Rotšild foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je takođe nosila i tamne naočare za sunce, ali ono što nije želela i nije mogla da sakrije jeste oduševljenje i dobro raspoloženje zbog društva u kojem je bila.

I dok je Anđelina blistala u crnoj elegantnoj haljini, Dejvid je bio obučen u elegantno-ležernu odeću. Nosio je par tamnoplavih pantalona, sivu košulju, jaknu, crne mokasine i fanki prugaste čarape.

Simpatije su bil ei više nego očigledne
Simpatije su bil ei više nego očigledne foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dejvid Majer de Rotšild je zagovornik zaštite životne sredine, a zajedničko im je ti to što i on takođe želi da upozori i obavesti ljude o globalnom zagrevanju, baš kao i lepa glumica.

Upravo zbog sličnih stavova i tema kojima se bave, hajde da ne isključimo da bi ovaj susret mogao biti vezan za posao, ali nije iskuljučeno ni da su se među njima javile neke iskre koje bi mogle da prerastu i u nešto više.

Da je Anđelina spremna za novu vezu dalo se naslutiti i po tome što je nedavno promenila boju kose, i prešla gotovo u tabor plavuša, i više se doteruje nego ranije, zbog čega brojne pripadnice lepšeg pola komentarišu da se žene odlučuju na drastične promene ili kad se zaljube ili kad raskinu, a da li će doći do veze, ili je ovo još jedan prijateljski odnos, pokazaće vreme.

Bonus video:

OVDE ŽIVI ANĐELINA DŽOLI: raskošna kuća u Los Anđelesu

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs