DEVOJKE POLUDELE ZA NJIM

NAJMISTERIOZNIJI SIN ANĐELINE DŽOLI POSTAO JE BAŠ ZGODAN FRAJER PREKO NOĆI: Pojavio se u javnosti posle sukoba sa Bredom

Anđelinin sin Paks Tijen izrastao je u zgodnog mladića i majci je velika podrška u svemu.

Celebrities
12:31h Autor:
NAJMISTERIOZNIJI SIN ANĐELINE DŽOLI POSTAO JE BAŠ ZGODAN FRAJER PREKO NOĆI: Pojavio se u javnosti posle sukoba sa Bredom
Najmisteriozniji Anđelinin sin postao je pravi frajer, Foto: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavna glumica i lepotica Anđelina Džoli uhvaćena je u društvu sina Paksa Tijena, koji slovi za najtajanstvenijeg člana poznate porodice i retko viđa u javnost. Naime, oni su proveli zajedno popodne, prvo su šopingovali, a onda su otišli u restoran na večeru.

Anđelina Džoli
foto: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Posle dužeg vremena, paparaci su konačno uslikali Paksa, te možemo videti da je izrastao u pravog frajera! Međutim, ne voli da se eksponira i izbegava medije, a da je stvarno tako govori i činjenica da se nije pojavio ni na sopstvenoj maturi upravo zbog straha od medijske pompe.

Sukob za ocem

Kako se pisalo u stranim medijima, Tijen nije u dobrim odnosima sa Bredom Pitom zbog svog brata Medoksa.

Džolijeva je otkrila u medijima da se Bred sukobio sa njihovim najstarijim sinom i to dok je bio u alkoholisanom stanju. Tada je Paks odmah stao u obranu svog brata, te su sa ocem zahladneli odnosi. U celu situaciju naknadno je uključena i policija i socijalna služba.

1 / 5 Foto: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, iako je Pit demantovao da je do sukoba došlo, navodno od tog trenutka ni Medoks, ni Paks nemaju nikakav kontakt sa njim.

Sa druge strane, Paks je više nego vezan za svoju majku koja mu je sve u životu. Inače, Tijen je usvojeno dete. Rođen je 2003. godine u Vijetnamu kao Pham Quang Sang, a o njegovim pravim roditeljima se gotovo ništa ne zna. Glumci su ga usvojili kada je imao tri godine.

Bred Pit i Anđelina Džoli
foto: Profimedia

- U početku sam mislila da neću usvojiti dete iz Vijetnama, jer je Medoks iz Kambodže, a te dve zemlje imaju kompleksnu istoriju - rekla je Anđelina jednom prilikom, aludirajući na ratne situacije.

Paks je pošao Anđelininim i Bredovim stopama, te je već počeo da stiče iskustvo u glumi. Radio je zajedno za majkom na projektima „Grdana“, i ‘Kung Fu Panda 3″. Osim toga, učestvovao je zajedno sa bratom Mediksom u stvaranju Anđelininog ratnog filma "First They Killed My Father".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs