POMIRENJE ILI PRIJATELJSTVO?

ANĐELINA DŽOLI UHVAĆENA KAKO ULAZI U ZGRADU BIVŠEG MUŽA: Da li će još jedna obnovljena romansa zatresti Holivud? (FOTO)

Američka glumica provela tri sata uveče u domu svog bivšeg muža

Celebrities
Autor:
ANĐELINA DŽOLI UHVAĆENA KAKO ULAZI U ZGRADU BIVŠEG MUŽA: Da li će još jedna obnovljena romansa zatresti Holivud? (FOTO)
Foto: Profimedia

Anđelina Džoli (46) uslikana je u petak uveče kako ulazi u zgradu svog bivšeg supruga Džonija Li Milera koja se nalazi u Bruklinu.

Nakon što je nedavno Bred Pit dobio zajedničko starateljstvo nad njihovo šestoro dece posle duge sudske bitke, holivudsku glumicu su paparaci snimili kako ulazi u zgradu odevena u dugački bež mantil. Nosila je Luj Viton torbu i skupocenu flašu vina u ruci, piše PageSix.com.

U dom svog bivšeg supruga stigla je potpuno sama, bez telohranitelja, a zadržala se oko tri sata, tačnije napustila je zgradu u 22:30 časova.

Sledećeg jutra britanski glumac uslikan je tokom trčanja po kiši u blizini svog stana.

Fotografije možete pogledati ovde.

Anđelina je u Njujork stigla 7. juna zbog zakasnele proslave rođendana. Prethodno je u istom mantilu uslikana na aerodromu sa decom.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Da podsetimo, Anđelina Džoli i Džoni Li Miler upoznali su se 1995. godine na snimanju filma "Hackers", u kojem su oboje glumili.

Venčali su se posle samo šest meseci veze. Svadba je bila privatna, a Anđelina je tada imala samo 20 godina. Umesto venčanice bila je odevena u kožne pantalone i majicu na kojoj je svojom krvlju napisala njegovo ime. Međutim, brak je bio kratkog daha. Razveli su se 1999. godine, a navodno su ostali dobri prijatelji.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs