DŽEJ LO I MARK ENTONI

U JEKU OBNOVLJENE ROMANSE SA BENOM AFLEKOM, DŽEJ LO UHVAĆENA NA RUČKU SA BIVŠIM MUŽEM: Opušten susret u Majamiju! (FOTO)

Slavna glumica i pevačica u centru medijske pažnje zbog pomirenja sa bivšim verenikom. A sada je na opšte iznenađenje uhvaćena u društvu bivšeg muža

Celebrities
11:34h Autor:
U JEKU OBNOVLJENE ROMANSE SA BENOM AFLEKOM, DŽEJ LO UHVAĆENA NA RUČKU SA BIVŠIM MUŽEM: Opušten susret u Majamiju! (FOTO)
Foto: Profimedia

Obnovljena romansa latino dive Dženifer Lopez (51) i američkog glumca Bena Afleka (48) puni medijske stupce, a nakon objavljenih zajedničkih fotografija paparaci se utrkuju da ovekoveče ponovo novu staru ljubav.

Nakon što je "Benifer" uslikan u kući Džej Lo u Majamiju, sada su paparaci ostali iznenađeni uslikavši latino divu u društvu drugog muškarca, i to ni manje ni više nego bivšeg supruga Marka Entonija sa kojim je bila u braku 10 godina i sa kojim ima ćerku Emu i sina Maksa.

Dženifer Lopez, Mark Entoni
foto: Profimedia

Bivši supružnici su uhvaćeni na ručku dok su opušteno razgovarali.

Izvori su za Page Six potvrdili kako se Lopezova našla u hotelu sa Entonijem, pa su zajedno proveli oko dva sata. Ovo je novi moment u životu Džej Lo koju mediji prate u stopu otkako je raskinula dvogodišnju veridbu sa s Alekson Rodrigezom i počela da se viđa s bivšim verenikom Benom Aflekom s kojim je prekinula veridbu pre 17 godina.

Dženifer Lopez i Ben Aflek
foto: Profimedia

Sa druge strane, dok Džej Lo provodi vreme sa bivšim mužem, Aflek je u Los Anđelesu, gde je otputovao nakon provedenog vikenda na Floridi sa Lopezovom.

'Nosila je odeću za vežbanje i torbu Birkin, delovali su opušteno i slatko', ispričao je neimenovani izvor o susretu Dženifer i Marka.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs