A kamo ljubav

NEKA PODIGNU RUKU SVI KOJI MISLE DA JE POMIRENJE BENA AFLEKA I DŽENIFER LOPEZ ŠARENA LAŽA: Pa zar je dotle došlo?

Zar je ljubav na to spala? Šta se to dešava u Holivudu?

Celebrities
Autor:
NEKA PODIGNU RUKU SVI KOJI MISLE DA JE POMIRENJE BENA AFLEKA I DŽENIFER LOPEZ ŠARENA LAŽA: Pa zar je dotle došlo?
Foto: Profimedia

Pevači i glumci su tu da bi nas zabavili. To im je posao. Ali osim njihovih uloga i pesama, nas više od svega zanima njihov privatni život. Neki od njh ne dopuštaju publici da priviri u njihov dom, dok drugi publiku rado puštaju i u svoju glavu.

Izgleda da ovoj drugoj grupi pripada i Dženifer Lopez, a mi se pitamo zašto?

Ovih dana se neomorno piše o tome kako je raskinula veridbu sa Aleksom Rodrigezom, a razlog je njegova nevera?! Prvo je par živeo zajedno, decu odgajao zajedno, fotografisali su se "spontano" dok su se verili uz zalazak sunca, sve obučeni identično u belo (gle tu simboliku).

A onda su pričali kao "ne mogu da se venčaju zbog pandemije", i svi smo žalili nad njihovom "tužnom sudbinom", kad ono: Džen je našla poruke koje je Aleks razmenjivao sa nekom plavušicom... HM.. Pored takve žene...

A onda šok: Nije prošlo ni mesec dana od raskida, a Dženifer je viđena kako sa Benom putuje ka zimskom odmaralištu. Na svim novinama je eksplodirao naslov: "Pomirenje! Benifer nakon 17 godina opet zajedno!"

Ali, možda bismo i poverovali da tu ima nešto drugo osim marketinga, da ne znamo da je Bena pre par meseci ostavila mlađana Ana de Armas, koja je sa njim praktično živela proteklih godinu dana. Ben je hteo da je ženi, ali Ani je bilo sve "previše brzo" pa je odlučila da ga ostavi. Zbog toga je Ben viđen sa podočnjacima, mršav i iscrpljen kako baulja istim onim ulicam na kojima je do pre par meseci viđen kako strasno ljubi Anu.

Možda bismo i poverovali da su Ben i Džen svoju ljubav "oživeli, ranimirali" da nismo videli nezainteresovana i namrgođena lica staro/novog para.

Pa dobro, da li je baš dotle došlo? Kako je moguće da žena koja ima 51 godinu, dvoje dece, uspešnu karijeru i brdo novca ne može da nađe ljubav? Kako je moguće da ista ta moćna žena ne može da preživi ni mesec dana bez muškarca?

Kako je moguće da muškarac kao što je Ben Aflek, sa 48 godina, zgodan, visok, crn, koji živi u "skladnom" razvodu sa bivšom suprugom, sa kojom ima troje divne dece, ne može da sebi nađe ljubav ili bar ne može da pati u miru, žaleći bivšu?

Da li javnost vrši pritisak na Bena i Džen ili je to ipak surovi Holivud?

Pišite nam svoje komentare ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs