NIŠTA OD UDAJE, ZA SADA

Dženifer Lopez očajna zbog otkazivanja venčanja: Moraćemo da čekamo i da vidimo - Bog izgleda ima druge planove! (VIDEO)

Pevačica je morala da odloži planirano venčanje sa svojim partnerom Aleksom Rodrigezom, zbog pandemoije korona virus – i to joj je jako teško palo, što je podelila i sa milionskim auditorijumom.

Star wedding
Autor:
Foto: Profimedia

"Moraćemo da čekamo i vidimo kako kako će se stvari nadaje odvijati, ja se nadam da će krenuti na bolje. Moram da verujem u to", izjavila je Džej Lo za "Today Show", objašnjavajući kako se oseća povodom otkazivanja venčanja.

Kao i mnogi ljudi širom sveta i popularna zvezda morala je da napravi neke izmene u planovima za 2020. koja nas je sve iznenadila. Pa je tako Džej Lo morala da otkaže venčanje planirano za drugu polovinu ove godine, prenosi Instyle.com.

Pevačica je u intervjuu priznala da joj je srce "pomalo slomljeno" zbog toga što je venčanje moralo da bude otkazano.

"Aleks i ja trenutno ništa ne planiramo, jer svako planiranje bilo bi uzaludno u ovakvoj situaciji. Moramo da budemo strpljivi, da čekamo i da vidimo kako će se stvari nadalje odvijati. Ali, ne mogu a da ne priznam da sam jako razočarana zbog toga", izjavila je pevačica.

Ona je dodala da su njen partner i ona imali puno planova za ovo leto, što je uključivalo i pripreme za venčanje, ali da je sada sve "na čekanju" zbog pandemije korona virusa, koja je Ameriku teško pogodila.

"Razočarana sam i srce mi je slomljeno jer smo zaista imali neke sjajne planove, ali u isto vreme – šta znaš, Bog ima izgleda veći plan, pa ćemo morati da čekamo i vidimo kakav je", zaključila je Džej Lo.

Denifer Lopez i Aleks Rodrigez verili su se prošlog marta, kada ju je on zaprosio na zajedničkom odmoru.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...