VOLEO JE SVE OVE GODINE?

FOTKA DŽEJ LO I BENA AFLEKA ZAPALILA MREŽE, OVAJ DETALJ MNOGIMA JE PROMAKAO: Da li je stvarno 20 godina čekao NJU?(FOTO)

Nakon raskida sa Aleksom Rodrigezom, kao bomba je odjeknula vest da se latino diva vratila u zagrljaj svoje stare ljubavi.

Celebrities
Autor:
FOTKA DŽEJ LO I BENA AFLEKA ZAPALILA MREŽE, OVAJ DETALJ MNOGIMA JE PROMAKAO: Da li je stvarno 20 godina čekao NJU?(FOTO)
Foto: Profimedia

Pomirenje Dženifer Lopez i Bena Afleka, nakon skoro dve decenije razdvojenosti, izazvalo je oduševljene reakcije ljudi širom sveta.

Njihove zajedničke fotografije sa odmora su obišle planetu, a danima niko nije primećivao jedan bitan detalj.

Naime, na jednoj od paparaco fotografija moguće je videti da Ben nosi narukvicu koju je dobio na poklon od Dženifer 2002. godine, na snimanju spota za pesmu "Jenny from the block".

"Da li je realno da je čuvao ovo 20 godina??", "Možda je tražio da mu se napravi ista sad kad su ponovo zajedno", "E, to je prava ljubav", nizali su se komentari.

Podsetimo, Džej Lo je nedavno raskinula veridbu sa bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom, nakon turbulentnog perioda u kome su novine pisale o njihovom raskidu, a oni to demantovali, ali na kraju je veza ipak okončana. Ubrzo potom pevačica je fotografisana u društvu poznatog glumca i bivše ljubavi.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs