Pravi hit

DVE IZJAVE ZDRAVKA ČOLIĆA KOJE SU ŠOKIRALE LJUDE: Ovo od njega nismo očekivali! (FOTO)

Čini nam se da sve znamo o Zdravku Čoliću, pogotovo zato što je tako dugo na muzičkoj sceni, ali on nas je iznenadio ovim prizanjem

Šuška se
09:33h Autor:
DVE IZJAVE ZDRAVKA ČOLIĆA KOJE SU ŠOKIRALE LJUDE: Ovo od njega nismo očekivali! (FOTO)
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Zdravko Čolić pažljivo čuva svoju privatnost, te dozirano plasira informacije o ličnom životu. Međutim, jednom je napravio presedan, a to je bilo kada je dao intervju za Plejboj i od tada ne možemo da zaboravimo ove njegove izjave:

O prostituciji:

"O prostituciji imam pozitivno mišljenje: bolje da čovek plati nego da prevari ženu koju voli," rekao je Čola za Plejboj 2015. godine.

Jednom prilikom otišao je u Hamburg s prijateljem u namjeri da imaju seks u troje. Kaže kako su oko bacili na jednu španjolku, ali su bili toliko neozbiljni da do odnosa nije došlo.

O prvom seksu:

"Prvi seks sam doživeo sa čobanicom na livaci. Nisam ja džabe Bosanac! Okolo je bio neki kamenjar, u blizini rečica, čista idila. Tim seoskim devojkama koje su čuvale ovce, kao dete iz grada bio sam jako simpatičan. Jedna od njih sa velikim sikama i malom guzom, mnogo mi se dopala i o njoj sam mislio kada sam prvi put masturbirao. Ali nikako nije došlo do kontakta, ne znam zbog čega... Morao sam da sačekam čobansku varijantu koja je u suštini za mene potpuno normalna i uzbudljiva, " priznao je tada Čola za Plejboj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs