Ljubav iz mladosti

ZDRAVKO ČOLIĆ JE SVOJU NAJLEPŠU BALADU POSVETIO OVOJ GLUMICI: Bila je njegova velika ljubav, ali nikad je nije osvojio!

Jasna tvrdi da nikada nisu bili zajedno

Celebrities
Autor:
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Zdravko Čolić, jedan je od najboljih pevača na prostorima bivše Jugoslavije. Njegove pesme i dalje se pevaju, a malo je poznato da je jedan od najvećih hitova "Noć mi te duguje", posvetio je jednoj od naših poznatih glumica, Jasni Orneli Beri.

Ona je bila velika ljubav Zdravka Čolića, o kojoj se jako malo pričalo u javnosti. Zaljubili su se u Sarajevu u mladosti, a Jasna je svojevremeno otkrila detalje njihovog odnosa u jednoj emisiji:

- Uvek će deo mog srca biti rezervisan za njega. Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu, bio je to jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju harizmu uspešno održava i danas. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu Noć mi te duguje, koju je sam napisao - rekla je glumica i napomenula da njih dvoje nikada nisu bili u vezi, ali da im je odnos bio specifičan.

- Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili bili u vezi. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji - izjavila je Jasna u jednoj emisiji.

Zdravko je u srećnom braku sa Aleksandrom već 19 godina sa kojom ima ćerke Unu i Laru, dok Jasnu pamtimo iz filmova “Na putu”, “Grbavica”, “Nafaka”, kao i filmu “U zemlji krvi i meda”, koji je režirala Anđelina Džoli.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...