Tuga

MOMIR LUKOVAC (24) POSLEDNJIM NASTUPOM NAGOVESTIO KRAJ? Odabrao najtužniju pesmu Tome Zdravkovića! (VIDEO)

Momir je odlučio da sebi sinoć oduzme život i to pucnjem iz pištolja, samo pet dana pred svoj 25. rođendan

Vip priča
15:36h Autor:
MOMIR LUKOVAC (24) POSLEDNJIM NASTUPOM NAGOVESTIO KRAJ? Odabrao najtužniju pesmu Tome Zdravkovića! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / The World News

Momir Lukovac sinoć je u svom stanu, iz za sada nepoznatih razloga digao ruku na sebe. Kolege i prijatelji, mladog muzičara još uvek ne mogu da poveruju da se odlučio na ovakav korak.

Sve kolege i učesnici takmičenja Zvezda Granda, o mladom pevaču imaju samo reči hvale. Govore da je bio veoma dobar, vaspitan, plemenit i da niko od njih nije mogao ni da zamisli da bi do ovakve tragedije moglo da dođe.

Momir je odlučio da sebi sinoć oduzme život i to pucnjem iz pištolja, samo pet dana pred svoj 25. rođendan.

Ono što privlači pažnju je i njegov poslednji nastup koji je imao pre tri nedelje u jednoj emisji, gde je izvodio numeru Tome Zdravkovića "Pesme moje".

Da li je time nagoveštavao tragediju odneo je sa sobom, ali je jedno je sigurno, da se mladi život okončao na veoma tužan i tragičan način...

Takmičarka Zvezda Granda, Krstinja Todorović koja je bila bliska sa Momirom istakla je da ništa nije ukazivalo na tragediju, da je Momir bio veseo i normalan momak, a da je juče, u utorak, 20. aprila, bio u studiju i snimao pesmu.

"Svi smo bili u šoku, nismo verovali dok nismo dobili saopštenje iz hitne da se to stvarno desilo, niko ne može da pretpostavi šta bi njega moglo da navede na to. Baš je bio srećan, normalan i ispunjen momak. Kažu da je istraga u toku, da se ubio u tom stanu gde je živeo sa tom devojkom. Ništa se zvanično ne zna od detalja, ljudi nagađaju", ispričala je Krstinja za Telegraf.rs.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs