dokumentarac o bivšoj devojci princa harija

PORODICA VODITELJKE OTKRIVA DETALJE NJENOG TRAGIČNOG KRAJA: Depresija i predoziranje je ubili!

Voditeljka nije imala sreće u ljubavi, a kada je saznala da sudski postupak nije okončan, zbog toga je navodno izvršila samoubistvo

Vip priča
Autor:
Foto: Profimedia

Britanska voditeljka Karolina Flak izvršila je samoubistvo u 40. godini u februaru prošle godine u svom stanu u Londonu. Ta vest je šokirala celu britansku, ali i svetsku javnost.

Nekadašnja voditeljka britanskog rijalitija " Love Island" koja je bila poznata i kao bivša devojka princa Harija patila je od depresije, zbog koje je pila antidepresive.

Početkom decembra 2019. bila je i u središtu skandala kada je fizički nasrnula na svog tadašnjeg dečka tenisera Luisa Bartona u njenom domu, nakon što je imala agresivno- ljubomorni napad jer je u njegovom mobilnom pronašla poruke od 60-godišnje žene kojoj je on davao "instrukcije".

Karolina Flek
foto: Profimedia

Navodno ga je udarila lampom, a sebi slučajno isekla ruku.Policija ju je tada privela, dok je teniser sa težim povredama hitno prevezen u bolnicu.

Dokumentarni film o pokojnoj Karolini snimio je Hannel 4 " i u njemu o njoj između ostalih govori i njena sestra bliznakinja Džodi Flek.

Ona je otkrila da se Karolina od tinejdžerskih dana teško nosila s ljubavnim problemima i uvek bi se ludo zaljubila, ali kad je išlo pogršenim putem, nije mogla da podnese bol.

Karolina Flek
foto: Profimedia

"On je bio malo stariji i to je bilo dramatično, tajno i jako uzbudljivo. Ali kada nije više funkcionisalo, bila je slomljena. Pobegla je od kuće i nismo znali gde je. Jako, jako teško se borila sa emocijama. Bila je u teškoj depresiji. To se nastavilo kroz njen život", priča Džodi i nastavlja:

Posle svakog raskida bi se slomila. Uzimala je puno tableta, puno pila i završila u bolnici. Mislila je da ne može da se nosi s tim osećanjima".

Majka pokojne Karoline, Kristina rekla je kako je njena ćerka prvi put zbog predoziranja završila u bolnici tokom studija glume na Kembridžu.

"Završila je jednu ozbiljnu vezu i onda smo dobili poziv da je konzumirala neke tablete zbog čega je u bolnici. Znali smo da taj njen potez nije u redu. Jednostavno nije mogla da se nosi sa slomljenim srcem", ispričala je majka u dokumentarcu.

Karolina Flek
foto: Profimedia

Karolina je prolazila kroz težak period nakon problema sa bivšim dečkom sa kojim se sudila, zbog čega je i njena karijera pala, ali javnost nije očekivala da će svi ti problemi rezultirati suicidom.

Karolina Flek
foto: Profimedia

Ipak, njena porodica i prijatelji otkrili su da su se uvek plašili da će učiniti nešto drastično.

"Sve je počelo nakon njenog prvog predoziranja. Doktor je rekao da misli da je to samo jedan, odovjen događaj, ali nakon toga uvek postoji mogućnost da će to ponoviti. Imali smo strah da će to biti okidač za tako nešto", ispričala je majka pokojne voditeljke.

S Channela 4 su objasnili da je dokumentarni film o slavi, društvenim medijima i mentalnom zdravlju i šta se može dogoditi kada se se negativne emocija gomilaju u ljudima.

U dokumentarcu ima puno dirljivih trenutaka, pogotovo kad majka voditeljke pokazuje stare porodične fotografije i priseća se uspomena.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs