SIJA

MARIJA ŠARAPOVA VERENA ZA BRITANSKOG MILIONERA: Uslikana sa vereničkim prstenom! (FOTO)

Slavna ruska lepotica blista od sreće

Celebrities
13:42h Autor:
MARIJA ŠARAPOVA VERENA ZA BRITANSKOG MILIONERA: Uslikana sa vereničkim prstenom! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nekadašnja ruska tenierska Marija Šarapova (33) završila je igračku karijeru početkom 2020. i u ljubavi joj cvetaju ruže.

Slavna Ruskinja se pre nekoliko meseci verila za britanskog biznismena Aleksandera Gilksa (41) s kojim je u vezi od 2018. godine. A sada je uslikana u Los Anđelesu u bašti kafića, gde su paparaci ovekovečili i verenički prsten koji je sijao na njenoj ruci.

Marija Šarapova
foto: Profimedia

Kada je bivša teniserka podigla kosu, prsten je došao u prvi plan, što su fotografi iskoristili da zabeleže.

Marija Šarapova
foto: Profimedia

Verenički prsten izgleda moderno, minimalistički, aki istovremeno ima i vintejdž notu, a procena je da ima između 5 i 7 karata. Neverovatna čistoća smaragdnom reza dijamanta koji je postavljen u okvir od žutog zlata.

Marija Šarapova
foto: Profimedia

Inače, verenik Marije Šarapove se bavi trgovinom umetnikih dela i osnivač je Paddle 8, male digitalne aukcijske kuće, koja je doživela i bankrot u godini pandemije korona virusa 2020. Kako se navodi, duguje desetine hiljada dolara Džastinu Biberu, Džej-Ziju i mnogim drugim slavnim ličnostima.

Takođe, zanimljivo je da je Gilks sa princom Vilijamom pohađao koledž dok je pre veridbe sa Marijom, bio u braku sa dizajnerkom Mišom Nonom, istanutom ličnošću kraljevskog sveta. Nakon toga, uplovio je u brak sa naslednicom naftne kompanije Mike Hess, za koju se veruje da je upoznala Megan i Harija.

Šarapova iza sebe ima veridbu sa slovenačkim košarkašem Sašom Vujačićem.

Prsten izgleda moderno, minimalistički, ali istovremeno ima i vintage notu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs