KAO SVAKA DRUGA POODICA

KRALJEVSKI USKRS: Prelepe fotografije sa dvora princa Alberta i princeze Šarlin sa porodicom! (FOTO)

Opuštena fotografija najbolje opisuje na koji način vladari kneževine Monako dočekuju Uskrs, farabanje jaja im je izgleda najdraža aktivnost.

Vip priča
Autor:
KRALJEVSKI USKRS: Prelepe fotografije sa dvora princa Alberta i princeze Šarlin sa porodicom! (FOTO)
Foto: AP / Claude Paris

Princ Albert i princeza Šarlin od Monaka prionuli su ozbiljno u umetnost i to na pravi kraljevski način sa svojim blizancima. Princeza Šarlin podelila je fotografije koje otkrivaju kako se njena porodica pripremala za uskršnje praznike, objavivši novu fotografiju na svom Instagram profilu.

Fotografija je snimljena odozgo, a pokazuje veselu četvorku kako sede na stepenicama gde farbaju svoja uskršnja jaja. Šestogodišnji blizanci, princ Žak i princeza Gabrijela, neverovatno su povezani, što se i vidi na ovoj veseloj porodičnoj fotografiji. Brat je jednom rukom prislonio sestrinu glavu na sebe, a drugom pokazuje znak mira u kameru.

Posebne čestitke

"Svima želimo blagoslovljen Uskrs", napisala je 43-godišnja princeza Šarlin uz znak srca i poželevši svima srećan lov na jaja.

Proteklog Uskrsa 63-godišnji princ Albert taman je završio period samoizolacije, nakon što mu je test pokazao da je pozitivan na koronavirus, u ranoj fazi pandemije. Ali, srećom, bilo mu je dobro i izašao je na vreme da praznike provede s porodicom na njihovoj farmi u planinama Roc Agel.

Ova kraljevska porodica prilikom svih praznika trudi se svojim sugrađanima i ostatku sveta priušte neobične foto-čestitke, a tokom pandemije i da podignu moral u svojoj kneževini.

Nedavno se princ Albert u retkom javnom nastupu otvorio o načinu na koji on i supruga odgajaju svoje blizance. Poput mnogih porodica širom sveta, Albert i Šarlin su se takođe susreli s izazovom školovanja dece kod kuće za vreme pandemije. Srećom, princ Albert kaže da se može nositi s njihovim matematičkim zadacima jer još nisu počeli da uče zbrajanje i ostale matematičke radnje, s kojima i on sam ima problema. Deca pak najviše vole geografiju.

"Već smo prošli fazu kada su želeli da saznaju baš sve o okeanima, planetama, kao i sunčevom sistemu", rekao je princ Albert. Iako su deca monegaškog vladara, Žak i Gabrijela mogu neometano uživati u svom detinjstvu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs