Tuga

KADA JE PEVAČICA ISPRIČALA SVOJU ŽIVOTNU PRIČU, ŽIRI ZANEMEO: Najteže u životu je sahraniti svoje dete! (VIDEO)

Nakon ovih reči, žiri nije znao gde da gleda

Celebrities
14:06h Autor:
KADA JE PEVAČICA ISPRIČALA SVOJU ŽIVOTNU PRIČU, ŽIRI ZANEMEO: Najteže u životu je sahraniti svoje dete! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/nikad nije kasno

Učesnica muzičkog šou programa "Nikad nije kasno" Jadranka Kalinić, na sceni je progovorila o teškim udarcima koje joj je život naneo.

Neda Ukraden, koja je bila u žiriju, odmah joj je uputila kompliment da izgleda kao tinejdžerka i da je mladolika, lepa i zgodna, pa otkrila da je poznaje od ranije, kada je pevala u njenom kafiću, pa je bila oduševljena ponovnim susretom.

Kada ju je pitala zbog čega u njenoj biografiji piše da je bila anksiozna, pevačica je otkrila svoju tužnu priču.

"Pored oca i majke sam izgubila i dete, pa sam dobila anksioznost... Ali ne idem na tu priču, to je sve jako tužno... Nešto najteže u životu je sahraniti svoje dete. Namerno nisam išla na to da mi ne bi zamerili. Ja sam ovde prvenstveno i samo zbog pevanja, jer je u tim najtežim trenucima mene pesma najviše izvukla", rekla je Jadranka.

"Ako ti išta u životu pomogne, pored ljubavi najbližih i tvoje vlastite snage koju ti je dao Bog, a dao ti je, i snagu i talenat i lepotu, to je svakako muzika. Divno je da imaš tu snagu i volju i što si se ovde pojavila", poručila joj je Neda, a Jadranka je na sceni otpevala pesmu "Ja nisam rođena da živim sama" Ane Bekute.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs