iskreno

SEKA ALEKSIĆ O VASPITANJU DECE I ŽIVOTU VAN GRADA: Izolovana sam od stresa, OVO je sve što mi je važno!

Pevačica otkriva kako provodi vreme tokom pandemije i kako vaspitava sinove

Celebrities
15:07h Autor:
SEKA ALEKSIĆ O VASPITANJU DECE I ŽIVOTU VAN GRADA: Izolovana sam od stresa, OVO je sve što mi je važno!
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Pevačica Seka Aleksić priznaje da joj nedostaje posao, ali otkriva zbog čega je odlučila da živi povučenim životom, daleko od centra estradnih dešavanja.

"Svakako da mi posao nedostaje, kao i većini, koji su nažalost uskraćeni za to zadovoljstvo, ali prosto situacija je takva da moramo da mirujemo i da čekamo neke bolje dane, neko bolje sutra. Što se tiče mog posla, ne znam kada će to da krene, nemam ni pretpostavku. Videćemo šta će se dešavati u neko skorije vreme", rekla je pevačica u intervjuu za Alo.

Pevačica sa suprugom Veljkom Piljikićem i njihovim sinovima Jakovom i Jovanom živi u Staroj Pazovi, a priznaje da je muž imao najveći uticaj na ta vode miran povučen život, daleko od estradnih dešavanja.

Seka Aleksić, Veljko Piljikić
foto: Kurir/Dragan Kadić

- Veljko je dosta uticao na to. On je insistirao da nismo u Beogradu, da smo dalje od cele halabuke, gužve i tih estradnih tračeva i ja sam se samo složila s tim i zbog toga se osećam sjajno.

Lepo je kad čovek može sebi da priušti to zadovoljstvo da bude izolovan od stresa. Tračarenja ne volim i to u mom bliskom okruženju ne postoji, postoji samo poštovanje, ljubav i druženje sa prijateljima. Osećam se sjajno što sam u Staroj Pazovi i što ujutru čujem samo žubor vode, cvrkut ptica, lavež pasa i moju decu kako se smeju, a to je sve ono što je u našem životu jedino bitno i važno ", istakla je pevačica.

Na pitanje, da li joj je teško da se izbori sa tri muškarca u kući, pevačica je rekla:

"Nije mi teško, zato što su oni zaista divni i poštuju mene i zaista me štede svega što mogu, od rada u kući do svega ostalog i zaista sam ja blažena među njima"

Seka je odgovorala na pitanja o vaspitavanju dece.

" Jakov i Jovan su zaista uneli potpuno novu energiju u naše živote i mi smo veoma srećni roditelji. Kada je reč o njihovom odrastanju, smatram da je uloga roditelja veoma zahtevna i teška. Veljko i ja se trudimo da ih vaspitavamo na pravi način i da ih učimo šta su prave vrednosti".

Priznala je i da je popustljiva kao majka.

- Ja sam popustljivija, Veljko je zadužen za oštrije razgovore. Jakov već zna da kod tate nema preteranog popuštanja i onda kada je neki problem, u smislu da Jakov ne želi da posluša, ja ga uputim kod Veljka i onda njih dvojica to reše, a ja se fino izvučem", zaključuje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs