DŽENI GART

SVI STE JE VOLELI KAO KELI U SERIJI BEVERLI HILS, BILA JE NA LISTI NAJSEKSI ŽENA NA SVETU:Ovako danas izgleda Dženi Gart

Uloga u seriji koja je bila hit devedesetih donela joj je slavu

Celebrities
Autor:
SVI STE JE VOLELI KAO KELI U SERIJI BEVERLI HILS, BILA JE NA LISTI NAJSEKSI ŽENA NA SVETU:Ovako danas izgleda Dženi Gart
Foto: Profimedia

Američka glumica Dženi Gart (49) proslavila se devedesetih ulogom Keli Tejlor u čuvenoj tinejdžerskoj seriji "Beverli Hils 90210" koja prati živote mladih u elitnon naselju Beverli Hilsa.

Oduvek je sanjala da će postati glumica, a odrasla je sa šestoro braće i sestara na porodičnom ranču u američkom Ilinoisu. Sreća joj se osmehnula kada ju je spazio lokalni lovac na talente, pa su tako počele pripreme za Holivud još u srednjoškolskim danima.

Keli iz beverli hilsa, Dženi Gart
foto: Profimedia

Bavila se manekenstvom, a kada se preselila u Los Anđeles odlasci na audicije postali su joj svakodnevica. Upravo tamo je i završila srednju školu, a serije "Beverli Hils" potpuno joj je promenila život. Zahvaljujući tome, postala je tinejdžerska ikona, a dobitnica je i nekoliko nagrada za ulogu Keli.

Dženi Gart
foto: Profimedia

2000. časopis FHM ju je uvrstio među 100 najseksi žena na svetu, nakon čega se pojavila u brojnim TV serijama i filmovima.

Imala je i zanimljiv privatni život.

1994. godine sudbonosno "da" izgovorila je muzičaru Danijelu Klarku, a brak je potrajao dve godine. Drugi put pred oltar je stala 2001. kada se udala za glumca Pitera Falcinelija, sa kojim je dobila tri ćerke. Tačku na brak ipak su stavili u 2012. godine nakon što je glumac zatražio razvod.

Dženi Gart
foto: Profimedia

Sa sadašnjim suprugom Davidom Abramsom je od 2014. godine, verili su se posle godinu dana veze, a venčali par meseci kasnije. Međutim, 2017. godine podneli su zahtev za razvod. Međutim, 2019. godine odlučili su da svojoj ljubavi daju šansu i obustavili proces razvoda.

"Dave i ja smo se zaljubili vrlo brzo i venčali za samo šest meseci. Previše smo požurili i to nas je povredilo", izjavila je glumica u jednom od intervjua.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs