demi i emilio

DEMI MUR IMA 3 PROPALA BRAKA, ALI MALO KO SE SEĆA DA JE PRE BRUSA VILISA BILA VERENA ZA NJEGA: Ovako je otkazala svadbu!

Susreli su se davne 1984. godine na setu, bili su vereni, ali nisu završili pred oltarom

Celebrities
Autor:
DEMI MUR IMA 3 PROPALA BRAKA, ALI MALO KO SE SEĆA DA JE PRE BRUSA VILISA BILA VERENA ZA NJEGA: Ovako je otkazala svadbu!
Foto: Profimedia

Američka glumica Demi Mur (58) iza sebe ima tri propala braka. Prvi od njih kome je izgovorila sudbonosno "da" bio je roker Fredi Mur (1981.- 1985) a nakon razvoda zadržala je njegovo prezime.

Sa glumcem Brusom Vilisom bila je u braku od 1987. godine do 2000. i rodila mu troje dece, dok je u bračne vode sa 15 godina mlađim kolegom Eštonom Kučerom uplovila 2005. i trajao je 8 godina.

Međutim, malo ko se seća da je pre braka sa Brusom Vilisom, bila u romansi sa još jednim kolegom, Emiliom Estevezom (58) .

Demi Mur i Emilio Estevez
foto: Profimedia

Njega je upoznala na snimanju filma "Vatra svetog Elma" 1984. i ljubavne varnice su planule. Šest meseci kasnije, par je već bio veren. Demi Mur je bila bliska sa celom njegovom porodicom, uključujući i njegovog brata Čarlija, kao i oca Martina Šina. Navodno je njegova porodica i imala veliki uticaj na nju da na prosidbu Esteveza odgovori "da". Međutim, sreća je bila kratkog daha i veridba je raskinuta.

Demi Mur i Emilio Estevez
foto: Profimedia

'Ceo taj odnos bio je pomalo omamljujući, a ja nisam videla ono što je bilo toliko jasno i očigledno. Bila je tolika razlika među nama, od onoga što sam ja imala i kako sam odrastala. Bila sam svesna toga kako je roditeljska figura imala uticaj i kako ih je vodila, a ja sam jednostavno to cenila', priznala je svojevremeno Demi gostujući kod Hovarda Sterna.

Kako je došlo do kraha ljubavi, glumica je opisala u svojim memoarima 'Inside Out'.

Demi Mur i Emilio Estevez
foto: Profimedia

"Samo što smo poslali pozivnice za venčanje kada mi je prijatelj rekao da ga je video u izlasku s nekom drugom ženom u Los Anđelesu. On je to, naravno, porekao, ali ja nisam mogla da mu verujem. Nekoliko meseci pre raskida, imali smo pauzu od dve nedelje. Tada je on spavao sa bivšom devojkom i slagao mi da nije. Kada je saznao da sam trudna, mora je sve da prizna.'

Nakon toga, išli smo kod terapeuta i on je otkrio listu svojih prioriteta, a ja sam ja bila pri dnu te liste. Tada sam odlučila da otkažem venčanje.

Demi Mur i Emilio Estevez
foto: Profimedia

Ipak, uprkos svemu što se dogodilo, Emilio Estevez i Demi Mur ostali su dobri prijatelji. Glumac je čakj i kumovao njenom poznanstvu sa budućim suprugom, glumcem Brusom Vilisom kada ih je upoznao na premijeri svog filma 'Zaseda' iz 1987. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs