Neverovatno

GLUMICI MIJI FAROU OD 14. DECE, UMRLO JE 3: Ovo je istina o njihovoj smrti!

Glumica Mija Farou je izgubila kćerku Tam koja je umrla sa 17 godina, zatim ćerku Lark, koja je umrla u 35. godini; a sin Tadeus umro je u 29. godini

Celebrities
15:13h Autor:
GLUMICI MIJI FAROU OD 14. DECE, UMRLO JE 3: Ovo je istina o njihovoj smrti!
Foto: Profimedia

Glumica Mija Farou (76) je u sredu na svom Tviter nalogu podelila dugačku izjavu o "opakim glasinama" koje kruže o smrti njene dece.

"Kao majka četrnaestoro dece, porodica mi znači sve. Iako sam izabrala karijeru koja me stavila u javnu arenu, većina moje dece su odlučila da žive privatno, daleko od očiju javnosti," započela je svoju izjavu glumica.

Mija je objasnila da više nije mogla da ćuti o "opakim glasinama" koje kolaju društvenim mrežama, a tiču se smrti njene dece.

"Moja voljena ćerka Tam umrla je u 17. godini od slučajnog predoziranja lekova za glavobolju, koje je dobila na recept," rekla je Mija.

"Lark je umrla u 35. godini od komplikacija HIV/ADIS virusa, koji joj je partner preneo. Uprkos svojoj bolesti, živela je plodonosno i sa puno ljubavi sa decom i dugogodišnjim partnerom. Umrla je za Božić u naručju svog partnera," kaže Mija.

Glumica je tada napisala da je njen "hrabri" sin Tadeus sebi oduzeo život u 29. godini, nakon što je tadašnja devojka sa njim naglo raskinula.

Glasine o smrti njene dece, počele su kada je prikazan dokumetarac o njima, ali i nakon što je njen sin Mojsije kritikovao majku i članove porodice.

"To su neizrecive tragedije! Bilo koja druga spekulacija o njihovoj smrti je sramoćenje njihovih života i života njihove dece i voljenih," napisala je Mija.

Ona je navela da je srećna i zahvalna što je majka 14-oro dece i baka.

"Iako sam spoznala tugu, danas ipak živim u radosti i ljubavi. Svako ima svoju bitku, svoje tuge koje ga grizu. Šaljem vam nadu i ljubav," završila je svoje obraćanje javnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs