Neverovatno

JAVNO MUŽU REKLA DA GA JE VARALA: Nakon 20 godina braka priznala da je privlače žene!

Džejda Pinket Smit i njena ćerka Vilov ispričale su da su obe imale snove o ženama, ali u vezi sa ženom ni jedna ni druga ne mogu se zamisliti.

Šuška se
Autor:
JAVNO MUŽU REKLA DA GA JE VARALA: Nakon 20 godina braka priznala da je privlače žene!
Foto: Profimedia

Glumica Džejda Pinket Smit (49) i njena ćerka Vilov (20) priznale su kako su ih pre privlačile žene. O svemu su se oglasile u posebnoj emisiji na Fejsbuku koju je vodila Džejdina majka, Adriana Banfild-Noris (67).

Džejda je danas u braku s glumcem Vilom Smitom, a ispričala je u intervjuu kako su je seksualno privlačile žene, ali veze sa ženama nikada nisu bile za nju.

"Volim biti okružena ženama, ali nikada se ne bih s njima mogla povezati u romantičnom smislu. Ipak, nikada ne znaš. Dvaput dosad su me privukle žene u seksualnom smislu, a to je bilo dosta rano, kada sam imala oko 20 godina", ispričala je glumica. Na to se nadovezala i njezina kći Vilov.

"Sećam se da sam u nekoliko navrata pomislila koliko su neke devojke predivne. Nikada nisam bila zaljubljena u devojku, ali ne isključujem mogućnost da bi se to moglo dogoditi jer su me i ranije dosta privlačile", zaključila je 20-godišnja Vilov.

Džejda Smit
foto: Profimedia

Podsetimo, Džejda i Vil Smit imali su brojne probleme u braku, a prošle godine glumica je suprugu u emisiji priznala da ga je varala s 28-godišnjim pevačem Avgustinom Alsinom pre pet godina. Svetski mediji su prošle godine redovno pisali o preljubničkoj aferi u kojoj su se supružnici našli, ali sve su prebrodili te su i dalje zajedno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs