Biografija

Usvojenu kćerku zatekla sa mužem u krevetu: Dobra dela vraćala joj se kao kazna! (FOTO)

Životna priča glumice Mije Farou ostaviće vas bez daha. Da li je moguće da neko bude ovako loše sreće?

Vip priča
11:31h Autor:
Usvojenu kćerku zatekla sa mužem u krevetu: Dobra dela vraćala joj se kao kazna! (FOTO)
Foto: Profimedia

Mija Farou rođena je 9. februara 1945. godine. Američka glumica, aktivistkinja, žena koja je započela svoju karijeru baveći se manekenstvom.

Svetsku popularnost doživela je udajom i to za Frenk Sinatru, a malo kasnije i ulogom u filmu Rozmarina beba, koju je režirao omraženi reditelj Roman Polanski.

Rodila se u Los Anđelesu, otac joj je bio filmski režiser, a majka glumica. Imala je sedmoro braće i sestara. Roditelji su joj bili alkoholičari i to je bilo teško detinjstvo. Najstariji brat Majkl poginuo je u avionskoj nesreći kada je imao samo 19. godina, brat Patrik izvršio je samoubistvo 2009. godine, a Džon je 2013. godine osuđen na deset godina zatvora i to zbog zlostavljanja dece.

Ona je uspela da ukroti najvećeg zavodnika 20. veka: Ja sam se u njega zaljubila i želela da budem sa njim do kraja života! (FOTO)

foto: Profimedia

Mija je odrasla na Beverli Hilsu u Kaliforniji, gde je povremeno učestvovala u predstavama, a sa samo dve godine igrala u kratkom dokumentarnom filmu.

Vaspitali su je kao katolkinju i pohađala je školu koje su vodile opatice. Sa svojih devet godina razbolela se od dečije paralize od vorusa koji je tada harao Los Anđelesom, pa je tri nedelje provela u izolaciji. Jedva je preživela.

Pojavljivala se u raznim filmovima kao sporedna uloga, dok se nije pojavio scenario za film Rozmarina beba, koji je njenu karijeru vinuo u nebo. Kasnije, filmovi poput Velikog Getsbija i uloge koje joj je dodelio njen tadašnji partner Vudi Alen, doneli su joj svetsku popularnost.

To nije bila ljubav na prvi pogled, ali je ljubav za ceo život: Kako su se zavoleli Penelope Kruz i Havijer Bardem!

foto: Profimedia

U julu 1966. godine, Mija Farou se udala za poznatog pevača i glumca Frenka Sinatru. Venčanje se odigralo u Las Vegasu. Imala je samo 21. godinu, dok je Frenk imao 50.

On je želeo da Mija odustane od filmske karijere, što je ona u jednom momentu i uradila. Pratila je Sinatru na snimanjima nekoliko godina, ali se napokon umorila od toga i rada je pristala da glumi u filmu Rozmarina beba.

Rad na tom filmu doveo je do velikih svađa između supružnika, posebno zato što je ona prvo pristala da će igrati u njegovom filmu. Čim je počelo snimanje Rozmarine bebe, advokat Frenka Sinatre joj je uručio papire za razvod.

Tragične smrti usvojene dece Mije Farou: Ćerka i sin se ubili jer ih je zlostavljala, druga ćerka umrla od side u siromaštvu?! (FOTO)

foto: Profimedia

Ona je kasnije shvatila da je između njih najveći problem bila razlika u godinama i seća se da je ona tada bila jedna obična tinejdžerka, a ne neko ko je spreman za brak i sve ono što on nosi.

Bez obzira na razvod, ostali su prijatelji do njegove smrti.

U septembru 1970. godine, Mija ponovo staje na ludi kamen i udaje se za kompozitora Andre Previna u Londonu. Brak je bio jedino rešenje, s obzirom na to da je bila u drugom stanju.

Nosila je bliznace, dečake. Andre Previn je tada još uvek bio u braku, kada se upoznao sa neodoljivom Mijom, i kada je ostala u drugom stanju, ostavio je svoju suprugu i zatražio razvod braka.

Supruga optuženog reditelja Vudija Alena progovorila nakon 25 godina ćutanja: Mrzela Miju Farou, tvrdi da ju je on zaveo! (FOTO)

foto: Profimedia

Nakon 4 godine dobili su još jednog sina. Posle 9 godina braka, razveli su se uz obrazloženje da među njima nema više ljubavi.

Kada je, godinama kasnije krenula u usvajanje dece iz sirotišta zemalja trećeg svega nije ni mogla da sanja da će se tragičan niz samo nastaviti.

Posle razvoda, Mija je usvojila dete iz Koreje po imenu Moziz, dečaka od dve godine obolelog od cerebralne paralize.

Iste godine, Mija započinje vezu sa filmskim rediteljem Vudi Alenom.

Za vreme njihove veze, Mija je glumila u njegovih čak 13 filmova.

foto: Profimedia

Tokom veze sa Vudijem Alenom usvojila je i devojčicu Dilan, a onda je 1987. rodila još jedno dete, sina Sačela. Otac dečaka je bio Vudi Alen, koji mu je i dao ime – po svom omiljenom igraču bejzbola.

Drama koja će završiti na naslovnim stranama svih magazina tek je sledila.

U januaru 1992. godine Mija je otkrila fotografije na kojima su Vudi i njihova usvojena kćerka Sun Ji – goli.

Bilo je očigledno da je otac u vezi sa usvojenom kćerkom, što je glumici bio dovoljan razlog da raskine vezu sa rediteljem.

On se 1997. godine oženio 35 godina mladom Korejkom, svojom usvojenom ćerkom, koja posle skandala sa fotografijama više nikad nije progovorila ni reč sa svojom majkom, Mijom Farou.

Životna priča Dajan Kiton: Volela je 3 muškarca, jednog nikad nije prebolela! (FOTO)

foto: Profimedia

A glumica je bila toliko besna zbog svega da je novinarima kasnije otkrila kako Sačel nije Alenov sin, nego – Sinatrin.

U međuvremenu, posle svih skandala, Sačel je promenio ime u Ronan, a potom je dao zanimljivu izjavu: "Moguće je da smo svi mi deca Frenka Sinatre".

Borba na sudu protov Alena je trajala godinama i reditelj nikada nije bio osuđen, a razne optužbe su pretile da unište poznatog reditelja, između ostalih i za zlostavljanje.

Živi i dan danas sa svojom usvojenom ćerkom Sun Ji u braku.

Mija je nastavila da se bavi humanitarnim radom i od 14 dece, izgubila je troje.

Tam Farou umro je od srca sa svojih 19. godina. Lark Previn od duge bolesti, navodno AIDS-a, Tadeus Farou u saobraćajnoj nesreći, ali je kasnije dokazano da je izvršio samoubistvo.

Najružniji zavodnik u istoriji filma: Ženio se 5 puta, imao 9 dece, snimao samo bol, patnju i golotinju! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs