LJUBAV ZA SVA VREMENA

To nije bila ljubav na prvi pogled, ali je ljubav za ceo život: Kako su se zavoleli Penelope Kruz i Havijer Bardem!

Trebalo je skoro 15 godina da prođe od prvog susreta do započinjanja veze 

Ljubav i zavođenje 31.01.2020. - 15:30h Autor: stil/elle.rs
Foto: Profimedia

Penelope i Havijer Bardem svoj privatni živto kriju od očiju javnosti. U jendom od retkih intervjua koji daje na ovu temu, Havijer je otkrio kako je započela ljubavna priča koja traje već 12 godina.

 

Priča je krenula od čuvenog filma "Jamon, Jamon" Bigasa Lune iz 1992. godine, kada su se Penelope i Havijer prvi put sreli.

 

"Da li je bilo hemije? Naravno! Dovoljno je da pogledate film, on je dokument te hemije, ostvarenje koje ćemo pokazivati deci i unucima. Privlačnost je postojala od starta, ali ona je bila maloletna. Imala je tek 16 godina kada smo snimali, a ja 21, te se ništa nije moglo ni desiti. Bilo je vrlo hrabro od njenih roditelja da joj daju da u tako mladim godinama snimi jedan vrlo provokativan film pun eksplicitnih scena. Kada bi moja ćerka meni donela u toj dobi takav scenario, nema tih para zbog kojih bi joj dozvolio da snima taj film. Nema šanse."

 

Brak bez trzavica bi bio dosadan: Ljubavna priča Sare Džesike Parker i Metjua Broderika je sve, samo ne obična!

foto: Profimedia

Havijer i Penelope nikada više nisu sarađivali na nekom filmu, ali su ostali u kontaktu i povremeno se viđali na prestižnim dodelama filmskih nagrada.

 

Tako je bilo sve do 2007. godine kada ih je na setu spojio Vudi Alen i njegov film "Vicky Christina Barcelona".

 

"Da, opet smo radili zajedno i opet je hemija bila više nego očigledna, ali ništa se nije dešavalo. Ne znam da li iz neke stidljivosti da se napravi prvi korak ili do želje da budemo maksimalno profesionalni. U svakom slučaju, ništa se nije dogodilo i došao je poslednji dan snimanja, kada mi je prošlo kroz glavu: Mi moramo da se napijemo! Srećom, zajednički prijatelj je priredio žurku, i ostalo je istorija. Hvala bogu (smeh)!"

 

Kako je Vanesa prebolela Brajantovu prevaru: Ono što je ona prevalila preko leđa, malo koja žena može! (FOTO)

foto: Profimedia

Na pitanje koliko je Kruzova slična liku koji glumi u Alenovom filmu, odgvara: 

 

"Oh, čoveče! Vrlo! Ima ona taj vatreni temperament. Postoje scene u kojima se svađamo i ona me gađa tanjirima. Imao sam te momente kada sam se zapitao da li mi to treba? Ali ona je takva, strastvena i zbog toga je volim, zbog toga me je u startu privukla. Ona nije samo lepa, već je i najseksepilnija žena na svetu."

 

Priča Meril Strip i Dona Gramera vraća veru u istinsku ljubav: Čuvamo leđa jedno drugom već 40 godina!

foto: Profimedia

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...