melisa mekarti i ben falkone

16 GODINA U BRAKU BEZ TRUNKE SKANDALA! DIVI IM SE CEO HOLIVUD: Divna ljubavna priča slavne komičarke i režisera!

Melissa McCarthy i Ben Falcone zajedno su od 1998. godine, a par koji iza sebe nema niti jedan skandal još danas je zaljubljen do ušiju.

Ljubav i zavođenje
10:00h Autor:
16 GODINA U BRAKU BEZ TRUNKE SKANDALA! DIVI IM SE CEO HOLIVUD: Divna ljubavna priča slavne komičarke i režisera!
Foto: Profimedia

Američka glumica i komičarka Melisa Mekarti (51) osvojila je srca publike početkom 2000-ih ulogom Suki u seriji "Gilmorove" , a najpoznatija je i u po rolama u filmovima "Deveruše" i"Možeš li mi ikada oprostiti" koji joj je doneo i nominaciju za Oskara.

Slavna glumica koja je na četvrtom mestu forbsove liste najplaćenijih glumica na svetu ($25 miliona) je u skladnom braku sa suprugom režiserom Benom Falkoneom (48).

Naime, Melisa i Ben upoznali su se dok su oboje odlazili na časove pisanja komedije u Los Anđelesu.

Melisa Mekarti i Ben Falkone
foto: Profimedia

Jednom prilikom je glumica priznala kako ju je režiser osvojio na prvu loptu, a kako je rekla, očarao ju je njegov smisao za humor.

"Od tog trenutka smo postali prijatelji", priseća se Mekarti.

Zbližili su se dok su zajedno radili na jednom humorističnom komadu, a nije im dugo trebalo da kliknu kao par.

Stali su zajedno pred kamere upravo u seriji "Gilmorove", a Ben je gostovao u trećoj sezoni popularne serije koja je njegovu suprugu vinula u zvezde.

Venčali su se na jesen 2005. godine nakon sedam godina veze.

- Oboje nas je dodirnuo čarobni štapić, pravi smo srećnici što smo se sreli", ispričao je par nakon venčanja.

Melisa Mekarti i Ben Falkone
foto: Profimedia

U januaru 2007. potvrdili su medijima da čekaju svoje prvo dete. Melisa je rodila ćerku Vivijan Falkone u maju te godine. Proširenje porodice usledilo je 2010. godine kada su dobili drugu ćerku i to samo četiri meseca pre nego što je Melisa počela da glumi u sitkomu "Mike & Molly".

Nastavili su saradnju na brojnim projektima, a 2011. godine pojavili su se zajedno u hitu "Deveruše". Do 2014. godine već su imali svoju produkcijsku kuću, a prvi projekat koji su producirali bio je film "On the Day".

Njihov skladan odnos oduvek je izazivao divljenje jer ih nikada nisu pratili skandali, a još danas ih mnogi nazivaju najslađim parom Holivuda.

U međuvremenu Melisa je napisala i knjigu o odgajanju njihovih ćerki, a glumili su i sami sebe u TV seriji "Nobodies".

Pre nekoliko dana proslavili su 16. godišnjicu braka, a deluje da će ovaj par zaista odoleti svim izazovima Holivuda i dokazati da ljubav pobeđuje sve.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs