U ŽIŽI ZBOG STRASTVENIH SCENA

KO JE DIORA BAIRD,O KOJOJ PRIČA CEO SVET: Slikala se za Plejboj,bila u braku sa kolegom, a onda priznala da je lezbijka!


Diora se proslavila 2000-ih nakon što se pojavila u filmovima "Devojka mog prijatelja", "Lovci na deveruše", "Stan Helsing" i Tranzit".

Vip priča
20:48h Autor:
KO JE DIORA BAIRD,O KOJOJ PRIČA CEO SVET: Slikala se za Plejboj,bila u braku sa kolegom, a onda priznala da je lezbijka!
Foto: Profimedia

Američka glumica i bivša manekenka Diora Baird (37) našla se ovih dana žiži javnosti zbog filma "Quit", koji je snimila još 2010. godine, a koji je tek ovih dana premijerno prikazan.

Strastvene scene u kojima se razgolitila pokazavši bujne obline u seksi čipkanom vešu, ali i bez njega, predmet su rasprava.

Diora Baird
foto: Profimedia

Diora je rođena u Floridi. Majka joj je bila manekenka i upravo ona ju je uvela u svet slavnih i poznatih.

Sa 17 godina preselila se u Los Anđeles gde je počela da traži prve glumačke angažmane. Kako bi preživela, radila je u poznatom trgovačkom lancu. To ju je dodatno proguralo u svet modelinga, a popularnost je stekla 2005. godine kada se pojavila na naslovnici najpoznatijeg časopisa za muškarce, Plejboja. Nakon toga potpisala je ugovor s modnom agencijom.

Diora Baird
foto: Profimedia

Dok se bavila modelingom, pored Plejboja krasila je još nekoliko naslovnica magazina poput Maksima, a bila je i zaštitno lice mnogih brendova.

Diora je pre nekoliko godina bila u središtu javnosti i kada je priznala svoje seksualno predeljenje ka ženama. Ona od prošle godine uživa u lezbijskoj vezi sa Daryn Herzfeld, ali detalje svog privatnog života čuva daleko od javnosti i živi daleko od svetla reflektora.

Iza sebe ima propale veridbe s Mav Violom, koja ju je zaprosila 19. novembra 2017. godine, ali tri godine kasnije objavile su raskid.

Glumica je bila i u braku s glumcem Džonatanom Togom, zvezdom serije "CSI: Miami".

Diora Baird i Džonatan Togo
foto: Profimedia

Par se venčao 2013. godina na privatnoj ceremoniji, a ubrzo nakon toga dobili su sina. 2016. godine Diora i Džonatan stavili su tačku na svoj brak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs