Neverovatno

GLUMICA NEVINOG OSMEHA MAMILA KOLEGINICE U SEKTU: Izgladnjivala ih, tetovirala i seksualno podvodila!

Sad joj preti zatvorska kazna iako se javno pokajala

Vip priča
08:23h Autor:
GLUMICA NEVINOG OSMEHA MAMILA KOLEGINICE U SEKTU: Izgladnjivala ih, tetovirala i seksualno podvodila!
Foto: Profimedia

Alison Mak(38), koja je poznata po seriji "Smallville", u sredu je osuđena na tri godine zatvora zbog svoje uključenost u kult Nekseum u koji je dovodila žene i one su bile žigosane, prisiljavane na seksualne odnose i na težak fizički rad, javlja NBC News.

Pre izricanje kazne, napisala je pokajničko pismo kojim se obratila javnosti.

"Sada mi je od velike važnosti da kažem da mi je iz dubine mog srca žao. Bacila sam se na učenje Kita Renijera sa svime što sam imala. Svim srcem verovala sam da me njegovo mentorstvo vodi do bolje, prosvetlenije verzije mene. Posvetila sam mu svoju odanost, svoje resurse i, na kraju, svoj život. Ovo je bila najveća greška i žaljenje u mom životu", preneo je Hollywood Reporter njene reči.

"Žao mi je zbog vas koje sam dovela u Nekseum. Žao mi je što sam vas ikad izložila podlim i emocionalno nasilnim šemama uvrnutog muškarca. Žao mi je što sam vas podstakla da upotrebite svoje resurse za učestvovanje u nečemu što je na kraju bilo tako ružno. Polako shvatam odgovornost koju imam u životima onih koje volim i osećam veliku težinu krivice zbog zloupotrebe vašeg poverenja, vodeći vas negativnim putem", dodala je Alison.

Njeni advokati su tražili od suda da joj ne dodeli zatvorsku kaznu jer je prepoznala užasnu nepravdu koju je počinila ženama koje je mamila u kult. Istakli su da je Mak žestoko osudila Ranijerove postupke i sve što je činila zbog njega koji ju je obmanuo.

Alison je uhapšena 2018. i optužena za trgovanje seksualnim uslugama, urotu zbog seksualne trgovine i teškog, prisilnog rada. Priznala je krivicu i rekla da je manipulisala ženama da postanu seksualne robinje za Ranijera koji je prošlog oktobra osuđen na 120 godina zatvora.

"Bila sam izgubljena. Moram snositi posledice za svoje ponašanje", rekla je glumica u suzama na sudu u Bruklinu na ranijem saslušanju.

Inače, svojevremeno su procurile informacije da je Alison u sektu pokušala uvesti i brojne druge filmske i muzičke zvezde kao što su glumica Ema Votson i pevačica Keli Klarkson. Mak je bila jedna od najdražih žena samoprozvanog gurua, a i sama je navodno učestvovala u ponižavanjima jer je po hijerarhiji u sekti na to imala pravo.

Tužitelji su ranije rekli da je glumica bila aktiva u sekti šest meseci pre nego što je uhapšena i Ranijer je žrtve, koje mu je ona dovodila, terao da rade što ne žele, zlostavljao ih, izgladnjivao, tretirao kao robove i tetovirao im svoje inicijale na telo. Hranu su ženama uskraćivali da bi lakše ostale u celibatu, a tetovaže su im stavljali ispod kukova kako bi se znalo kome pripadaju.

Glumica je na sudu rekla da je tetovirala žrtve, no da je to bilo uz njihov pristanak. "Svi bismo se napili i tetovirali. Čak i ja imam dve tetovaže, koje ništa ne znače", rekla je Alison na sudu.

Tužitelji su otkrili i da je Mak terala žene da poziraju gole kako bi ih fotografisala i poslala slike Ranijeru.

Alison  Mek
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs