Neve

Život posvetio sekti, planirao da se odrekne kćerke: Kejti će otkriti sve Tomove tajne?

Plan je da "prljavi veš" sajentologije izađe na videlo

Šuška se
Autor:
Foto: Profimedia

Popularna 41-godišnja glumica, Kejti Holms, osim po dobroj glumi u seriji "Dawson's Creek" poznata je i po svom braku s Tomom  Kruzom koji je završio pre osam godina. Zbog velikog broja nesuglasica i zauzimanja potpuno različitih mišljenja, prema pisanjima stranih medija, 58-godišnji holivudski zavodnik je Kejti "dovodio do nervnog slom" svojom opsednutošću sajentologijom. Iako je to već poznata tema, Gossip Cop piše da je glumica nedavno dobila ponudu da gostuje u emisiji i razotkrije apsolutno sve detalje Tomove opsesivnosti i uticaja sajentologije na nju i njihovu 14-godišnju kćerku Suri.

 

Ako je neko naučio mnogo o njemu i njegovoj zaluđenosti sajentologijom onda je to bila upravo njegova supruga Kejti Holms. U braku su bili više od šest godina, a dobili su i 14-godišnju kćer Suri koje se Tom hteo odreći jer je nije mogao izvesti sa sobom na "pravi put" sajentologije. Naime, kako pišu strani mediji, glumica je nedavno dobila poziv da gostuje kod voditeljke Leje Remini koja se i inače u svojoj emisiji bavi pričama o sajentologiji.

 

Ovog meseca je voditeljka želela da bivšu suprugu Toma Kruza kako bi podelila svoja iskustva kao posmatrač cele situacije. Sajentologija je inače poznata po tome da veruje da je čovek besmrtno duhovno biće, a Tom je već u nekoliko situacija imao okršaje i negativne situacije s kolegama i poznanicima koji su imali drugačija mišljenja od njegovih.

 

Naime, voditeljka emisije i nije u toliko dobrim odnosima s Tomom pa bi to mogao biti dodatan razlog zašto u emisiju poziva njegovu bivšu suprugu koja bi ga istinom lako mogla ocrniti. Pretpostavlja se da bi Kejti, ako pristane da gostuje, mogla razotkriti mračne detalje bračnog života o kojima do sada nije nikada progovorila.

 

Međutim, poznato je i to da, iako su se davno razveli te su imali mnogo problema oko starateljstva nad kćerkom, bivši supružnici nastoje izgraditi i sačuvati prijateljski odnos. Dok je u par navrata govorila o problemima u braku izazvanih isključivo Tomovom verom, Kejti se nikada nije u potpunosti 'otvorila' i ispričala kako je to uticalo na njihovih šest godina braka, a uprkos pisnajima stranog medija, da će to sada učiniti u Remininoj emisiji, još uvek nije potvrđeno.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...