DA LI SE SLAŽETE

5 ISTINA O MUŠKARCIMA DO KOJIH SU ŽENE DOŠLE: Nakon nekoliko godina braka, sve izađe na videlo!

A ko bolje može prozreti muškarce od žena koje su sa njima vek provele?

Ljubav i zavođenje
Autor:
5 ISTINA O MUŠKARCIMA DO KOJIH SU ŽENE DOŠLE: Nakon nekoliko godina braka, sve izađe na videlo!
Foto: Profimedia

Žene sa godinama postaju mudrije, pragmatičnije, ne troše snagu, vreme i energiju na one koji im uopšte ne prijaju. I iako svako od nas ima svoju jedinstvenu sudbinu, slušanje tuđe mudrosti nikada neće biti suvišno.

Evo nekoliko zanimljivih zaključaka o muškarcima do kojih su došli Ljudmila Ulicka (ruska književnica), Meril Strip (glumica), Marija Arbatova (književnica), Anđelina Džoli i jedna anonimna žena.

Ljudmila Ulicka

"Najozbiljnije pritužbe su upravo zbog činjenice da čak i najbliži ljudi provode drugačije spoljne i unutrašnje radijuse svoje ličnosti.

Jednoj osobi je potrebno samo da ga žena pet puta pita: zašto si danas bled? Kako se osećaš? Drugi, čak i previše pažljiv pogled, doživljava kao zadiranje u slobodu ... "

Meril Strip

""Već sam prestar da bih se uvredio zbog sitnica. Ali ona je i dalje previše žena da ih ne primeti."

Odrasle žene se ne vređaju, ne mršte čelo, ne ignorišu i ne pale lule. Ali one izvode zaključke i sposobne su da jasno donesu odluku: da li je vredno nastaviti interakciju sa osobom ili je bolje potražiti nekoga ko će se prema njoj bolje odnositi."

Marija Arbatova

"Srećan brak nije kada se u sedmoj godini porodičnog života s buketom u zubima popnu na vaš prozor, već kada ste poštovane svake sekunde tog života!"

Žena sa mreže pod nadimkom "pelin"

"Živela jednom princeza-žaba, nije tugovala. A onda se pojavio Car Ivan, i počelo je - peci pite, čisti tepihe, igraj pred gostima ... pa čak ga i teši! Kažu da sam ušla u bajku!"

Prema statistikama, 70% razvoda iniciraju žene. Ispostavilo se da brak nije bajka, nije zajednica dva srca i istomišljenika, nije zaštita i podrška, već nešto drugo. Štaviše, kao što je rekao Lav Tolstoj, svako ima svoju nesreću.

Naše žene nisu lenje i besposlene, sposobne su da pomere planinu, ali ne žele to same. A ako čovek ne pokaže nikakvu inicijativu, sve mu odgovara i „oseća se tako dobro“, pa lakše ostaviti ga nego vući kao kofer bez ručke.

Pa ipak, najsretnije žene nisu one koje se snalaze bez muškarca, već one koje dobiju muškarca koji inspiriše i podržava.

Anđelina Džoli

"Jednog dana sam shvatila da ne želim nikome ništa da dokazujem. Skinula sam naočare i gledala ljude kroz prizmu cinizma: ima ih u blizini. I oni koji nisu na putu. Voli me ili mrzi me - njihova stvar. Glavno je da znam za koga ću kupiti kartu za pakao, a kome neću ni do raja."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs