ISKRENA

RUŠKA JAKIĆ (82) SEBE ZOVE TRIPUT SREĆNO RAZVEDENOM, A SADA PRIČA O LJUBAVI: Mlade devojke samo gledaju novčanik!

Ne mari za godine, a iako uveliko gazi devetu deceniju, ona živi "punim plućima"

Celebrities
12:35h Autor:
RUŠKA JAKIĆ (82) SEBE ZOVE TRIPUT SREĆNO RAZVEDENOM, A SADA PRIČA O LJUBAVI: Mlade devojke samo gledaju novčanik!
Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Ljubavni život Ruške Jakić (82) izaziva veliku pažnju javnosti.

Nekadašnja televizijska zvezda sebe naziva triput srećno razvedenom ženom, ali se svojih brakova rado priseća.

Često se spekuliše o tome ko je njen izabranik, a ona sada za „Super TV“ otkriva da je sama, ali da priželjkuje jakog i moćnog muškarca.

"Iza sebe nikada nisam imala uspešne političare, ni uspešne muškarce, mučila sam se i sama borila. Tri puta sam srećno razvedena i o njima mislim sve najlepše. Mislim da će se u mom životu pojaviti moćan muškarac. Moćan muškarac je za mene onaj koji ima više u glavu nego u novčaniku i između nogu. Ove mlade devojke gledaju samo novčanik, dok je meni bitno da bude šarmantan i duhovit ", kaže Ruška i nadovezuje se na to da je njena izjava izazvala veliku pažnju.

Ruška Jakić
foto: Dragan Kadić / Kurir

Naime, ona je pričala o tome da je pisala pismo jednom zgodnom muškarcu koji ju je strasno voleo. Sada otkriva da je u pitanju bivši partner, a ne sadašnji.

" Svi su pomislili da je to moj sadašnji muškarac, međutim, to je bivši. To je neko koga prizivam i tako sam sročila to pismo. To je bio muškarac koji je bio deo mog života. To je bio čovek koji me je naučio da živim u malim stvarima, njegove oči boje meda, kosa boje lešnika, osunčan ten, blistavi zubi, mišićavo telo - govori voditeljka koja dodaje da je priča o udaji za grofa bila lažna.

Slagali smo da mene njegova majka nije htela za snajku, ali je na samrti izgovorila sinu da se on ipak bori za moju ljubav. Tada je bilo vreme rata i avioni su krenuli iz Italije, samim tim smo došli na ideju da ja sa grofom lažno i raskinem, jer je bio neprijatelj naše želje", otkriva Jakićeva koja ne prati dešavanja u vezi sa korona virusom.

"Verujem samo sebi i svom mentalnom sklopu. Uvek se zahvalim Bogu što je divan dan i što sam živa. Svima savetujem da pokušaju da pronađu sopstveni svet, da zakucamo komšiji na vrata i pitamo ga da li mu treba kafa? Mi smo Srbi narod koji ima dušu. Treba u ova vremena da budemo vedri", zaključuje Ruška.

Da podsetimo, gostujući u emisiji "Magazin In" ona je voditeljki Sanji Marinković na pitanje "Da li ima života za vaše vršnjakinje i žene u zrelim godinama u Srbiji?", jasno stavila do znanja da i u devetoj deceniji živi punim plućima.

"Naravno da ima života! Ja se udajem četvrti put sad i šta mi fali?!", priznala je i iznenadila sve u studiju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs