BEZ KOMENTARA...

FOTKE KOJE GOVORE VIŠE OD 1000 REČI: Šta se dogodilo Marijani Mateus!?(FOTO)

Na pragu šeste decenije izgleda zapanjujuće!

Star look
Autor:
FOTKE KOJE GOVORE VIŠE OD 1000 REČI: Šta se dogodilo Marijani Mateus!?(FOTO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Izgled Marijane Mateus oduvek je bila tema o kojoj pripadnice lepšeg pola i te kako diskutuju. Kako se obukla, da li se ugojila, kakva joj je frizura, kao i da li je nešto korigovala na telu ‒ samo su neke od njih. S druge strane, uspešna kreatorka ne brine mnogo šta će ko da kaže, već živi svoj život punim plućima. I kada je najsrećnija i kada vodi stravične životne bitke, na njenom licu stajaće prepoznatljiv osmeh.

Marijana Mateus, koja poslednjih godina živi u Londonu, redovno nas preko društvenih mreža obaveštava o svemu zanimljivom što se dešava u njenom svetu. Tako je pre skoro godinu dana iznenadila pratioce na Instagramu ili, bolje reći, oduševila fotografijom na kojoj vidimo kako vredno trenira, ali i da u zenitu četrdesetih izgleda kao da ima bar upola manje.

‒ Izazovna vremena navode nas da postanemo bolja verzija sebe. Svima nam je dato 24 sata dnevno. Način na koji ih koristimo utiče na životne rezultate. Za mene je vežbanje najbolje bekstvo van granica koje nam je nametnuo karantin, jer mi oslobađa um i omogućava čistiji fokus ‒ napisala je Marijana koja, iako blizu šeste decenije, izgleda besprekorno i izazovno, možda bolje nego ikad.

Tome u prilog govori i njena najnovija fotografija, nastala jednog sunčanog martovskog dana u Londonu.

‒ Vreme je za picu. Posle dugog “lockdowna”, stvari se konačno pokreću nabolje ‒ napisala je Marijana i pokazala da je liniju dovela do savršenstva.

Iako je odlučila da se časti brzom i kaloričnom hranom, kreatorka ne brine, jer je svesna da joj uživanje u omiljenim zalogajima neće narušiti izgled koji neguje vrednim treniranjem i radom na sebi.

Pratioci na Instagramu su jednoglasni: "Šta ti se dogodilo?! Izgledaš savršeno, ma nikad bolje!"

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs