TAJNA DOBROG IZGLEDA

"ŽENO, ŠTA TI JEDEŠ I PIJEŠ?" Za Lidiju Vukićević vreme je stalo! Ona izgleda kao bomba, a ova fotka je dokaz!(FOTO)

Slavna glumica kao da nije ni dan ostarila...

Star look
Autor:
"ŽENO, ŠTA TI JEDEŠ I PIJEŠ?" Za Lidiju Vukićević vreme je stalo! Ona izgleda kao bomba, a ova fotka je dokaz!(FOTO)
Foto: Kurir / Sonja Spasić

Lidija Vukićević novom fotografijom koju je objavila na Instagramu, izazvala je buru kometara javnosti.

Glumica je ovog puta pokazala zgodno telo u uzanom sportskom kompletu. Istini za volju, Lidija ima telo koje deluje kao izvajano, i na kome bi mogle da joj pozavide i duplo mlađe žene. S tim u vezi, mnogi su se zapitali kako joj polazi za rukom da sjajno izgleda.

"Ženo, sta ti jedeš i piješ?", "Kako si tako vitka?", bili su samo neki od komentara ispod Lidijine fotgrafije.

- U teretanu ne idem uopšte, jedino kada treba nekome od mojih prijatelja reklama za biznis. Postoji nešto što ja radim preko 15 godina, a to su vežbe u parteru. Radim trbušnjake i leđnjake i to sve ukupno traje pet minuta. Ne mogu da podnesem grč na licu i telu, zato vežbe ne radim dugo. Kada meni dođe u bilo koje doba dana, ja to sve uradim. Nisam pobornik ni vremena ni ljudi – rekla je glumica i dodala da se trudi da jede zdravo, ali da organizam treba ponekad počastiti nečim što traži, bez obzira na sve dijete i fit formu.

- Uvek sam jela zdravo. Nikada ništa nisam jela na silu, ono što mi ne prija može da bude zdravo koliko god hoće, ali ja to neću uzeti. Najviše treba da slušamo naš organizam, jer on traži ono što nama nedostaje. Gledam da jedem češće količinski, ali da budu male porcije. Ne jedem mesto i slatkiše. Od slatkiša volim samo da jedem koh. Neke supe, čorbe, a u poslednje vreme sam dosta povela računa o ishrani. Jedem stvari bez glutena, ali mi niko zvanično nije rekao da ne jedem gluten. Jedem dosta žitarica sa suvim grožđem, brusnicama. Med sa cimetom, đumbir sa medom, sve što u med može da stane, to pravim i to jedem.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs