Šta vi mislite?

EMINA JAHOVIĆ IZ GODINE U GODINU IZGLEDA SVE MLAĐE: Dobra šminka ili dobra plastična hirurgija? (FOTO)

Sve više se šuška da je pevačica Emina Jahović posetila plastičnog hirurga

Star look
Autor:
EMINA JAHOVIĆ IZ GODINE U GODINU IZGLEDA SVE MLAĐE: Dobra šminka ili dobra plastična hirurgija? (FOTO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Kako godine prolaze, a Emina Jahović izgleda sve mlađe i mlađe, ne može a da ne dođe do šuškanja da pevačica redovno posećuje plastičnog hirurga.

Na najnovijim fotografijama vidi se da Emina ima znatno punije usne i manji nos, ali takođe ni jednu jedinu boru, koje su inače svojstvene osobama od 39 godina.

Da li je u pitanju dobra šminka ili dobra plastična hirurgija prosudite sami:

Emina Jahović
foto: Printscreen/youtube/TV arhiva

Emina dolazi iz porodice lekara: otac Nusret je bio kardiolog, a majka Senija pedijatar. Ima stariju sestru Sibinu koja se, poput roditelja, odlučila za medicinu i postala dečji psihijatar i starijeg brata Mirsada koji je poznati košarkaš.

Pevačica je išla u osnovnu školu „Meša Selimović“, pre nego što ju je završila, ostala je bez oca. Dve godine je trenirala košarku, a pošto je bila talentovana, išla je na časove gitare, bila je član hora i bavila se glumom, vajarstvom i folklorom. Želela je da postane arhitekta, ali ipak se odlučila za muziku.

Sa 17 godina udala se za Aladina Đulovića koji nije poznat javnosti. Brak je trajao nekoliko meseci.

Diplomirala je na Fakultetu za menadžment na Univerzitetu Braće Karić. Mediji su je povezivali sa Markom Miškovićem za koga je rekla da joj je samo prijatelj.

Pevača Mustafu Sandala je upoznala 2004. godine u Bodrumu. Verili su se u švajcarskom gradu Sankt Moricu. On se protivio tome da se oboje bave javnim poslom zbog čega su raskinuli. Ipak su prevazišli probleme i 13. januara 2008. godine su se venčali u Hotelu Otoman u Istanbulu, piše sajt biografija.org

U avgustu su postali roditelji dečaka Jamana. 21. februara 2012. godine, Emina je rodila sina Javuza. Iste godine je dobila tursko državljanstvo. Emina je visoka 178 cm i teška 57 kg. Njene mere su: 86-60-86. Za njenu liniju je zaslužna genetika i to što se svaki dan bavi sportom. Mediji su pisali da je ugradila balon u želudac kako bi regulisala telesnu težinu. Emina tvrdi da je samo nos operisala jer ga je dva puta lomila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs